Mekanisk konstruktör, robotar och specialmaskiner för livsmedel

Mekanisk konstruktör, robotar och specialmaskiner för livsmedel

Robotgrader utvecklar och producerar robotiserade förpackningsmaskiner för livsmedel i våra lokaler i Mölndal. Vi har en världsledande applikation för vägning, sortering och förpackning av kycklingprodukter. Vi har installerat 70 maskiner med 170 robotar i Europa och Nord-Amerika. Vi är 10 anställda och ser fortsatt stark tillväxt på befintliga och nya marknader. Robotgrader konceptet kan appliceras på många produkter och fortsätter att utveckla nya hård- och mjukvaruapplikationer fokuserade på behov i livsmedelsindustrin. Våra kunder ställer stora krav på hygien, kapacitet och driftsäkerhet. Vi har en mycket spännande utveckling framför oss och kort väg mellan arbete och resultat. Robotgrader säljs uteslutande genom distributörer. Ishida Europe är ansvarigt för försäljning och Aftermarket i EMEA, och JBT har samma roll i Nord- och Sydamerika.

Vi söker en erfaren mekanik konstruktör som vill arbeta med konstruktion i Solid Works. Vi konstruerar och köper in mekaniska komponenter och delmontage från underleverantörer. Maskinerna slutmonteras i vår verkstad där dom programmeras och testas inför leverans. Vi anpassar existerande lösning och utvecklar hela tiden nya system och komponenter för effektivare produktion. Du kommer att ha kontakt med både kunder och leverantörer i ditt dagliga arbete.

Du själv är förmodligen civil- eller högskoleingenjör med några års erfarenhet. Du kan konstruera och hantera konstruktioner i PDM system. Du kommer att arbeta tillsammans med våra konstruktörer och programmerare för att hitta den optimala lösningen. Vi är ett bra team med mycket hög samlad kompetens inom styrsystem, maskinkonstruktion och hygien. Arbetet innebär en del resor till kunder och leverantörer. Så du får följa upp din lösning till dess att den fungerar i produktion. Därför är goda kunnskaper i svenska och engelska är en förutsättning.
Mer info
Telefon 031-7488620
Email Mejla Robotgrader AB
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.robotgrader.com
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För att veta mer om Robotgrader och se video clip från vår maskin i produktion gå in www.robotgrader.com eller sök på robotgrader på YouTube.