Konstuktör Mekanik

Konstuktör Mekanik

Som konstruktör kommer du att arbeta med konstruktion i Solid Works. Vi konstruerar allt själva och köper in mekaniska komponenter och delmontage från underleverantörer. Det innebär täta kontakter med kunder och leverantörer. Maskinerna slutmonteras i vår verkstad där de programmeras och testas inför leverans. Vi anpassar befintliga lösningar och utvecklar hela tiden nya system och komponenter för effektivare produktion eller sänkta kostnader. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling. Vi har nästan bara internationella kunder vilket innebär upp till 50 resdagar/år.Arbetsuppgifter är:
  • Konstruktion i 3D Solid Works
  • Montera och testa prototyper
  • Följa upp produktion hos underleverantörer
  • Problemlösning ute hos kund


Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör och har några års arbetslivserfarenhet eller gedigna kunskaper som du fått på annat sätt. Du har erfarenhet från maskinkonstruktion och gärna automation. Som person är du självgående, flexibel och noggrann. Du vill också vara en del av en spännande resa i ett bolag där nya saker sker varje dag. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi har våra lokaler i Mölndal där vi också monterar våra maskiner.
Mer info
Email Mejla Robotgrader AB
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.robotgrader.com
Sista ansökningsdag 17 mars (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Robotgrader AB utvecklar robotbaserade linjer för att väga, sortera och packa färska kycklingprodukter. Konceptet går att applicera även på t.ex. kött och fisk, och vi utvecklar kontinuerligt nya applikationer baserade på standardmoduler med känd funktion. Vi har en mycket spännande utveckling framför oss, och det är kort väg mellan arbete och resultat. Idag har vi 54 maskiner med totalt 106 robotar installerade i bland annat Spanien, Frankrike England, Tyskland, Holland och Polen. Vi är nio anställda och kommer att dubbla omsättning och antal anställda de närmaste åren
Besök www.robotgrader.com så kan du se på video clip hur våra maskiner fungerar.

Robotgrader har sedan 2014 Ishida Europe som global samarbetspartner inom försäljning och marknadsföring.