Account Manager

Account Manager

Är du ute efter en spännande säljutmaning? Uppskattar du att arbeta i en flexibel- och global miljö? Vill du vara en del av ett mångsidig och mångkulturellt bolag?

Stämmer detta in på dig, vill vi gärna höra från dig!

Till vårt framgångsrika säljteam söker vi nu Account Managers som får möjligheten att sälja in hela Ricohs produkt- och tjänsteportfölj inom, IT- infrastruktur, dokument- och utskriftshantering samt videomöten med interaktivitet.

På vårt kontor i Mölndal är vi ett härligt gäng där gemenskap och inställningen att hjälpa varandra är viktigt. Vi erbjuder dig en bra introduktion och du får mycket stöttning från både kollegor och ledning för att komma in bra i ditt arbete och för att fortsätta utvecklas så att du ska trivas hos oss.

I din roll ansvarar du för att driva försäljningsaktiviteter till både befintliga och nya kunder. Du har också en rådgivande roll inom ramen för Ricohs helhetslösningar, till Ricohs kunder. Arbetsuppgifterna innefattar såväl korta som långa säljcykler och det är viktigt att du agerar proaktivt gentemot marknaden. Som stöd har du ett team av specialistsäljare i din dialog med kunden.

KVALIFIKATIONER
Vem är du?
Du har erfarenhet av att ha arbetat med uppsökande försäljning till företag och vill nu växa i rollen som säljare. För att lyckas i rollen som säljare och Account Manager hos Ricoh krävs det att du är en hungrig, engagerad och driven person. Du är en tävlingsmänniska och får energi av att utföra bra kundmöten och driva affären. Du har lätt för att samarbeta med olika personer både internt och extern då du kommer att göra affärer med beslutsfattare på olika positioner. Vi värdesätter om du har ett bra kontaktnät hos företag inom näringslivet.
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Krav på B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
  • Meriterande om du har arbetat som utesäljare inom B2B
  • Meriterande om du har arbetat med försäljning inom IT och helhetslösningar
Så varför söka?
  • Du kommer in i vårt bolag under en spännande fas och får möjligheten att bli en del av Ricohs digitala omvandlingsresa.
  • Du kommer att ha kontakt med många olika kunder och samarbetspartners, såväl interna som externa.
  • Få tillgång till den erkända branschutbildningen; Ricoh Academy
Tjänsten är placerad i Mölndal, Alfagatan 9 och du kommer rapportera till Sebastian Lück, telefon 0702863930.

Start: Enligt överenskommelse, vi tillämpar alltid provanställning

Lön: Fast lön + provision

Välkommen att ansöka med ditt CV och personliga brev. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.
Mer info
Telefon 087343300
Email Mejla Ricoh AB
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (25 dagar kvar)