Filialchef Storel Kungsbacka och Selga Mölndal

Filialchef Storel Kungsbacka och Selga Mölndal

Arbetsuppgifter

I rollen som Filialchef blir du en nyckelperson för Storel&Selgas fortsatta framgång i Göteborg. Du har ansvar för filialerna Selga Mölndal & Storel Kungsbacka vad gäller utveckling och drift med fokus på kunder, försäljning, lönsamhet, personal och marknadsföring. Du kommer vara en del av en lokal ledningsgrupp i GBG och ert samarbete är avgörande för en fortsatt framgångsrik region.

Som filialchef har du personalansvar. Tillsammans med övriga Filialchefer i Göteborg och säljteamet håller du en nära kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Genom gott ledarskap och affärsmannaskap uppnås ökad närvaro hos kund samt kvalitet och resultat. Du sätter mål, planerar och följer upp aktiviteter för fortsatt tillväxt inom ditt område. Du rapporterar till Regionchefen och ingår i regionledningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av att leda försäljning och skapa resultat genom andra. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om konkurrenter och marknaden samt ett upparbetat relevant nätverk. Goda kunskaper i Officepaketet samt grundläggande kunskaper inom ekonomi är ett krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete och vana att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö genom samarbete med andra.

Personliga egenskaper

Är du en person som av din omgivning upplevs som flexibel och enkel att ha att göra med har du goda förutsättningar att passa in och bidra till Selga och Storel Göteborgs fortsatta utveckling. Vi vill att du är en person som leder genom eget exempel, med hjälp av ett starkt eget driv. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Till sättet är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden och anstränger dig för att leverera lösningar.

Kontakt med oss

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Tf Regionchef, Hasse Arvidsson som du når på telefonnummer 0705-11 91 89.
Då intervjuer sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så är du intresserad, sök tjänsten redan idag!

Du kan läsa mer om Storel och Selga samt Rexel här.

Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 32 länder på tre kontinenter. I Sverige har bolaget två starka varumärken SELGA och STOREL och har över 800 medarbetare på drygt 60 platser och en omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor.

Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige inom verksamhetsområdet Rexel Energy Solutions. Rexel är också experter på smart teknik för smartare fastigheter och marknadsför tjänster och produkter via verksamhetsområdet Rexel Building Automation.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.