Chaufför / Miljöarbetare med C-körkort

Chaufför / Miljöarbetare med C-körkort

Om arbetsplatsen
REMONDIS-koncernen är ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 38 000 anställda och verksamheter i Europa, Afrika, Asien och Australien. REMONDIS erbjuder helhetslösningar inom återvinning och skräddarsyr tjänster efter varje kunds behov - oavsett om det handlar om mindre företag eller en stor industrikoncern.

REMONDIS svenska återvinningsverksamhet erbjuder kundspecifika tjänster och arbetar tillsammans företag, privatpersoner och offentliga organisationer för att de ska få ut så mycket som möjligt av sina resurser. I Sverige är vi ca 600 anställda och omsätter 2 miljarder kronor. Med nära 30 anläggningar finns vi över hela landet.

Tillsammans jobbar vi för en hållbar framtid.Arbetsuppgifter
Vill du ha ett ansvarsfullt och varierande jobb med nya utmaningar varje dag? Till vår transportenhet i Mölndal söker vi nu en miljöarbetare!

Som miljöarbetare hämtar du återvinningsbart material från våra kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och sker i högt tempo.

Du jobbar bl.a. med:
* Insamling samt tömning av kärl med baklastare
* Tömning/utsättning av kärl med skåpbil
* Containerhantering med lastväxlare/liftdumper
* Hantering av fordonsdator och rapportering av avvikelser
* Daglig kontroll av fordonet

Du får ett socialt jobb där du har mycket kontakt med våra kunder, och gör det där lilla extra för att kunden ska bli nöjd.

Kvalifikationer
* C-körkort och giltigt YKB
* Tidigare erfarenhet av något av fordonsslagen: lastväxlare, skåpbil, liftdumper eller baklastare.

Som person är du ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Allra viktigast är att du, precis som vi, vill jobba säkert - tillsammans.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Ålander
Telefon 070-215 51 05
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (53 dagar kvar)