HR-ansvarig Vikariat

HR-ansvarig Vikariat

11 månaders föräldravikariat som HR-ansvarig med start i januari 2019!

Har du tidigare erfarenhet och förmåga att arbeta proaktivt gällande rekrytering och search?

Vill du utvecklas i din yrkesroll inom HR?

Om så är fallet kanske du har den typ av erfarenhet vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
 • Löpande stöttning och coachning av chefer i alla förekommande personalrelaterade frågor
 • Övergripande lönefrågor
 • Övergripande HR-processer och policys
 • Arbetsrätt och fackliga relationer
 • Arbetsmiljö, friskvård och rehabilitering
 • Löpande HR-administration
 • Personalvård och personalaktiviteter
 • Employer Branding
 • Rekrytering, både via annons och riktade proaktiva insatser
Vi erbjuder
Du kommer att få möjligheten att gå in i en spännande roll i en växande organisation med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll inom HR. Du kommer att få bra stöttning och introduktion i din roll som HR- ansvarig. QRTECH erbjuder bra ersättningsnivå med bra förmåner och kollektivavtal. Vi sitter i fräscha lokaler i Lackarebäck, på gränsen mellan Göteborg och Mölndal.

Din profil
 • Prestigelös och trygg i dina egna värderingar
 • Affärsorienterad: lätt för att se HR's koppling och bidrag till att stödja affären
 • Lyhörd, kommunikativ och organisatoriskt analytisk
 • Drivande och lösningsorienterad
 • Operativ med förmåga till strategisk höjd
 • Förändringsbenägen och flexibel
 • Empatisk med ett stort intresse för människor och utveckling
Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande och minst tre års erfarenhet från en bred generalistroll. Du känner dig bekväm i samtliga HR-områden och har ett starkt intresse och stor erfarenhet av rekrytering och search. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att rekrytera tekniskt kvalificerad personal, det är en fördel om du har erfarenhet från verksamheter med inriktning mot elektronik- och programvaruutveckling. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Som person är du entusiastisk och självgående och tar initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att skapa goda relationer på olika nivåer i organisationen. Arbetet är självständigt men innebär många kontakter såväl internt som externt, så nätverkande är en viktig del av rollen. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och en duktig administratör och kommunikatör. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och är en van datoranvändare även när det gäller andra typer av system som används inom HR, tex personalprogram, rekryteringsverktyg osv. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Kontakt
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Linda Bornelund HR-manager på telefon: 031- 773 76 00.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster!

Vad gör vi på QRTECH?

QRTECH är ett framgångsrikt produktutvecklingsbolag, som sedan starten 1997, har jobbat med att utveckla, industrialisera och tillverka produkter som innehåller elektronik, kraftelektronik och mjukvara. Hörnstenen i vår utvecklingsverksamhet är en omfattande tillämpad forskning i samverkan med industri, akademi och forskningsinstitut. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder framtidssäkrade produkter i världsklass. Arbetet kan ske både ute hos våra kunder och på vårt kontor. Vi tillverkar och levererar produkter samt jobbar med allt från konceptstudier till kompletta projekt. Våra kunder återfinns inom många olika branscher förnybar energi, fordonsindustrin, marin industri, tillverkande industri mm. Läs mer om oss www.qrtech.seQRTECH är en del i Embron group med ett globalt nätverk av tjänster och tillverkning. Läs mer på www.embrongroup.com

Sökord: HR, ansvarig, HR-ansvarig, personalansvarig, rekrytering, annonsering, personal
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 21 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.