Procurator Facility Solutions - SÄLJSUPPORT, Mölndal

Procurator Facility Solutions - SÄLJSUPPORT, Mölndal

- Är du en strukturerad person som gillar service och att hjälpa både kunder och kollegor på bästa sätt?

- Vill du bli en del av ett av Sveriges ledande grossistföretag i sin bransch?

Nu förstärker vi ett av Sveriges ledande grossistföretag med en Säljsupport inom affärsområdet Facility Solutions. Vi på Procurator ser vår personal som en viktig tillgång och har genom åren skapat en fin atmosfär tillsammans där både medarbetare och kunder trivs.

Som säljsupport hos Procurator Facility Solutions kommer du att arbeta med administrativ support. I rollen kommer du att hjälpa både säljare och kunder framåt. Du kommer aktivt att bidra till att våra säljare maximerar antalet kundbesök och når sina försäljningsmål.

Du har stöd och ett nära samarbete med KAM, säljare, anbudsgrupp, kunder och leverantörer samt har mycket kontakt med övriga avdelningar kring t.ex. kredit- och logistikfrågor, reklamationer, produkter och sortiment. Tillsammans med framför allt Kam och säljare, utvecklar ni deras affärer på en rad olika sätt och med tydliga handlingsplaner och rapportering. Du bidrar till marginalförstärkning genom att analysera och bearbeta avtal.

I dina arbetsuppgifter ingår att skapa, vårda och uppdatera avtal, kundregister, priser, bonusavtal, offerter och prislistor. Ta fram beräknings- och beslutsunderlag, rapporter, statistik och mallar. Att skapa offerter tillsammans med anbuds-, sälj- och produktorganisationen. Du är den som tar emot och hanterar inkommande ärenden, frågor och hittar olika problemlösningar.

Hos oss får du en gedigen introduktion och personlig utveckling inom en stabil koncern där vi också satsar på våra anställda och utvecklas tillsammans. Du får ett utmanande arbete i en mycket positiv miljö, vi tror på energi!

Vem är du?

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet från försäljning/säljsupport eller controllerinriktning. Du har fallenhet för siffror och gillar struktur. Vi önskar att du har god kunskap i Excel och erfarenhet SAP är meriterande.

Som person har du god administrativ och kommunikativ förmåga och gillar service. Du är strukturerad, noggrann och drivs av att arbeta i ett högt tempo med korta deadlines. Meriterande om du har en proaktiv inställning och snabbt kan ta till nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en lagspelare och en problemlösare.

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på vårt kontor i Mölndal.

Är du vår nästa kollega?

Tveka inte att höra av dig eller ansök redan idag.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Procurator Sverige AB med Finnveden Säljkraft AB.

Ansvarig rekryterare är Kajsa Ohlsson 072-717 72 47. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag 2019-03-24.

Vi jobbar med löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe och KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Procurator är en del av OptiGroup.

Läs gärna mer på www.procurator.se.