Laboratorietekniker inom Health Tech

Laboratorietekniker inom Health Tech

Är du motiverad att operativt stötta ett team inom labb-baserad produktutveckling? Beskrivs du som en hjälpsam, flexibel och samarbetsvillig laboratorietekniker/laboratorieassistent? Då kanske det är dig vi söker! Konsultuppdraget kommer att starta omgående och pågå under minst 6 månader med placering hos vår globala health tech kund i Mölndal. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Syftet med rollen är att stötta ett team bestående av laboratorieingenjörer och produktutvecklare i olika projekt genom att utföra standardtester på befintliga och nya produkter inom cirkulär hållbarhet. Du förväntas kunna avgöra mätningarnas korrekthet och effektivt administrera resultat.

Vem är du?

För att ha rätt förutsättningar in i rollen har du högst en kandidatexamen inom kemiteknik, bioteknik eller motsvarande. Det är meriterande om du har relevant labberfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är social, öppensinnad och teamorienterad tillsammans med en positiv attityd till återkommande problemställningar. Vidare har du lätt att ta till dig nya labbmetoder där du alltid utför ditt arbete på ett noggrant, analytiskt och riskmedvetet förhållningsätt. Då du kommer att ha många kontaktytor ser vi gärna att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Är du intresserad att veta mer? Tveka inte att kontakta Jenny redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jenny Lundkvist
Telefon 0720774415
Område Mölndal
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)