Senior Projektledare till stor koncern i Mölndal

Senior Projektledare till stor koncern i Mölndal

Till kund i Mölndal söker vi nu en Senior Projektledare för ett konsultuppdrag. Uppdraget förväntas starta i augusti för att pågå till och med maj 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare kommer du att arbeta med leveransprojekt inom kemikalier och petrokemiska industrier. Du kommer ansvara för att alla aktiviteter utförs enligt policy, avtal, kvalitetsnormer, hälso-, säkerhets- och miljökrav samt finansiella mål. Vidare kommer du leda projektgruppen och ansvara för genomförande, övervakning och projektöverlåtelse samt övervaknings- och kontrollaktiviteter för både interna och externa resurser för att uppnå alla projektmål.

Vem är du?

Till rollen som Projektledare söker vi dig med lång erfarenhet från leveransprojekt till slutkund inom processindustrin, gärna kemikalier. Erfarenhet från säkerhetsapplikationer / TUV är ett plus likt erfarenhet av SAP. Vidare besitter du en god kommunikativ förmåga.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.