Sales support specialist till teknikkoncern

Sales support specialist till teknikkoncern

För kunds räkning söker vi en teknisk specialist som kan stötta försäljningsorganisationen och deras kunder. Uppdraget förväntas starta i början av december och pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du stöttar säljorganisationen och kunderna genom hela förslagsprocessen genom att förbereda tekniska beskrivningar av produkter och teknik, bestämma kostnader, förbereda slutlig dokumentation och tjäna som en viktig teknisk resurs inom det tilldelade området. Du hjälper den lokala försäljningsorganisationen och kunderna med att bestämma de mest tekniskt lämpliga och kostnadseffektiva lösningarna samt utarbeta erbjudanden. Du fungerar som tekniskt stöd under möten, produktpresentationer och förhandlingar och kan hålla utbildningar kring produkter, lösningar och service.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i tjänsten bör du ha en teknisk utbildningsbakgrund och har kunskap och erfarenhet av försäljning inom teknikområdet. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.
Som person är du relationsskapande och affärsinriktad. Du har ett naturligt driv och har stort fokus på att leverera resultat samt har god förmåga att strukturera upp dina arbetsuppgifter och är van att arbeta självständigt. Du är bekväm med och tycker det är roligt att sätta samman och genomföra komplexa projekt som utmanar traditionella lösningar.
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 dec (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.