Avdelningschef Pon Power

Avdelningschef Pon Power

  • Drivs du av att motivera och leda andra?
  • Är du nyfiken på teknik och vill jobba i en omväxlande miljö?
  • Vill du jobba med ett av världens starkaste varumärke Caterpillar?
Om Pon Power
Pon Power AB är exklusiv återförsäljare och servicelämnare för Caterpillars motor- och generatorprogram i Sverige, Norge, Danmark och Holland. Vi erbjuder kompletta motor- och energisystem samt service, baserade på Caterpillars motorprogram som sträcker sig från 6,4 till 5.650 kW. Vi jobbar med nyförsäljning och service av motorer och generatorer för marina applikationer, Industrimotorer för OEM-applikationer, elkraftgenerering för primär och sekundärapplikationer samt motorer och generatorer för lokapplikationer

Om tjänsten
Vi är i behov av att utöka vårt härliga svenska team med ännu en kollega i rollen som Avdelningschef för vår Projektavdelning.

Som avdelningschef får du i uppgift leda teamet som dagligen jobbar med att finna tekniska lösningar utifrån kunders behov. Vår projektavdelning är involverad redan i säljstadiet och jobbar då i dialog med vårt säljteam för att senare ta över och leverera projekt till kund. Avdelningen består av totalt 3 personer och som avdelningschef förväntas du även jobba operativt i projekten. Du kan förvänta dig stor variation då vi jobbar i en miljö där vi levererar lösningar inom flera segment såsom Industri, Marin och Elkraft.

Tjänsten innebär ibland resor till våra kunder och leverantörer, främst inom Sverige men även resor i övriga Europa kan förekomma.

Din bakgrund
  • Högskoleutbildad Maskiningenjör eller likvärdigt.
  • Stort tekniskt intresse. Gärna för motorer.
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet av projektledning, konstruktion, AutoCad och/eller Inventor.
  • Ledarskapserfarenhet.
  • Engelska flytande i tal och skrift.
Din profil
Som person har du lätt för att kommunicera och drivs av att motivera andra i ditt team. Du är flexibel men samtidigt strukturerad och noggrann. Du ser en tillfredsställelse i att finna lösningar på problem och jobbar gärna med förbättringsarbeten både inom teknik såsom interna processer.
För att bli framgångsrik i din roll är det viktigt att du har en utmärkt samarbetsförmåga i din relation med kollegor, kunder samt vår huvudleverantör Caterpillar och andra underleverantörer.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sista datum
Mer info
Kontaktperson Jeanette Jonasson
Telefon 0733767500
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb (20 dagar kvar)