Supply Chain Koordinator

Supply Chain Koordinator

Är du en driven person som trivs i rollen som spindeln i nätet? Då har vi precis rätt utmaning för dig!

Arbetsbeskrivning
Som Supply Chain-koordinator arbetar du i nära samarbete med säljare, verkstäder och mot Caterpillars verksamhet internationellt.

I arbetsuppgifterna ingår att beställa maskiner och tillbehör från Caterpillar. Du säkerställer, följer upp och återkopplar maskin- och tillbehörsaffären hela vägen från det att ordern läggs fram tills dess att maskinen går ut till kund, allt för en snabb och korrekt leverans med nöjda kunder i slutändan. Du är säljarnas och Caterpillars kontaktperson och systemadministratör och du följer upp och återkopplar maskinaffären, både internt och externt.

Rollen verkar i en internationell miljö så mycket av kommunikationen sker på engelska. Vidare deltar du på veckovisa ordermöten och andra interna avstämningar. Du kommer även att ansvara för att driva egna förbättringsarbeten i ditt ansvarsområde inom maskinaffären där du arbetar med uppföljning av nyckeltal och andra affärsanalyser.

Du ingår i ett team om fyra personer och i rollen rapporterar du till företagets Demand Manager.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av liknande arbete i en operativ verksamhet. Har du erfarenhet från en industriell miljö är det meriterande men inget krav. Du är duktig på siffror och hanterar både Excel och Word utan problem samt har lätt att lära dig nya system och processer.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet då rollen kräver att du är strukturerad och detaljmedveten. Du trivs med att samarbeta med både med personer inom gruppen samt med andra avdelningar och du kommunicerar väl på så väl svenska som på engelska. Du är bekväm med att möta många olika typer av människor då kontaktytorna i rollen är många. För att lyckas i rollen behöver du vara service inriktad, initiativrik och kunna ansvar för det arbete du lämnar ifrån dig.

Har du också ett intresse för stora gula maskiner är det ett plus!

Rekryteringen sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)