Projektledare inom marknad till Plejd AB

Projektledare inom marknad till Plejd AB

Har du erfarenhet av projektledning i en marknadskoordinerande roll?
Brinner du för grafisk design och har ett estetiskt och kommersiellt sinne? Då är du vår person!


Vi är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Vi är i en expansiv fas och söker nu vår nästa medarbetare som kan ta våra produkter till nästa nivå ut på marknaden. Det finns många anledningar till varför våra medarbetare trivs på Plejd. Vårt erbjudande är enkelt; Vi erbjuder dig att arbeta i framkanten av teknologi i en lyhörd organisation där dina insatser ger direkta resultat och påverkan på folks hem och vardag. Vill du vara med på vår resa?

Arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss på Plejd AB ansvarar du primärt för framtagning och utveckling av vårt sälj och marknadsmaterial samt att få ut våra produkter på marknaden. Du blir du en del av ett engagerat, innovativt och glatt gäng där samarbete och kommunikation värderas högt. Vi är en platt organisation där du får möjlighet att aktivt driva utveckling och effektivisering av vårt marknads och säljarbete.

Rollen innefattar även:
  • Ansvar och framtagning av text och bild till vårt sälj och marknadsmaterial
  • Utveckling och framtagning av material som behövs för en produktlansering såsom förpackningar, dokumentation samt innehåll till kommunikationskanaler
  • Kontakt med leverantörer såsom fabrik, tryckerier, designbyrå etc.
  • Täta dialoger med våra utvecklare och följa produkternas utvecklingsfaser
  • Assistera på mässor och events
Din bakgrund
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av en roll inom marknadsföring där du självständigt har ansvarat för projekt. Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/projektledning och gärna erfarenhet av kommunikation och försäljning. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift obehindrat. Det är starkt meriterande om du har internationell erfarenhet samt kunnig i språk utöver svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper, om vi får önska!
Vi söker dig som har ett genuint intresse för grafisk design och ett estetiskt sinne. Du är självgående, engagerad och trivs i en tempofylld miljö där ingen dag är den andra lik. Du är relationsskapande, kommunikativ och gillar att arbeta tvärfunktionellt i organisationen. Struktur och noggrannhet är en självklarhet för dig då du hanterar flera uppgifter samtidigt och månar om den bästa kvalitén i allt du gör.

Låter detta intressant?
Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag i form av CV och personligt brev. Vi ser fram emot din ansökan!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult:
Linnea Gabrielsson
0722 54 64 09
linnea.gabrielsson@lernia.se

Om Plejd AB
Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation.

Se filmen om Plejd - Smart belysning för alla

Företagskulturen på Plejd bygger på att vi har en kreativ, inspirerande och omväxlande arbetsplats där vi har roligt tillsammans. Vi är ständigt engagerade för att skapa möjligheter att få utveckla oss inom vårt specialistområde. Oavsett var vi befinner oss i organisationen bjuder vi våra kollegor på uppmuntran när det gäller kunskap och inspiration. Tillsammans skapar vi en miljö som inspirerar till att skapa och upptäcka. Vi sitter ca 60 personer i trevliga lokaler i Mölndal vid Krokslätts fabriker.
Läs mer på www.plejd.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.