Plantagen Fässberg söker serviceinriktad trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare

Plantagen Fässberg söker serviceinriktad trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.
Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.
Tack vare våra drygt 1700 engagerade medarbetare med en passion för växter och mötet med kunden kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar, vilket vi är väldigt stolta över.
Växter är inte bara snygga och trevliga att ha i hemmet eller trädgården. De påverkar också vårt upplevda välmående positivt, häftigt va? Därför är vi extra glada och stolta över att få arbeta med just växter.

På Plantagen ska våra kunder få ett kundbemötande och en köpupplevelse i världsklass. Som trädgårsmästare hos oss kommer du att vara Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och positiva attityd är viktigt så att kunden känner sig välkommen hos oss.

Älskar du försäljning och kundservice? Är du en trädgårdsmästare med en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill jobba med!

Arbetsuppgifter:

Som trädgårdsmästare hos oss arbetar framförallt med vår plantskola där vårt utomhussortiment är i fokus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Sälj- och kundvägledning

Vattning och skötsel av växter

Varupåfyllning

Kassaarbete

Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar du för att säkra att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer

Det är en självklarhet att du har stort intresse och kunskap inom Plantagens ämnesområde - trädgård, växter/blommor. Vi ser också gärna att du har relevant utbildning eller förvärvad yrkeserfarenhet inom trädgård. Eftersom kundernas köpupplevelse är det viktigaste för oss letar vi efter dig som har känsla och intresse för just kundservice. Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande.

Behärska svenska språket både muntligt och skriftlig

Personliga egenskaper

För att passa hos oss och i rollen som trädgårdsmästare/växtkunnig säljmedarbetare är du är en positiv lagspelare som tycker om människor. Att skapa goda resultat är något som motiverar dig och du väljer att se lösningar istället för problem. Du är också effektiv och tycker om att få saker gjorda.

Dina kunskaper inom trädgård, växter/blommor är avgörande för att våra kunder ska få den hjälp och vägledning de önskar, så att de väljer att komma tillbaka och handla hos oss. Vi vill att våra kunder ska se oss som inspiration till att förbättra sina liv med växter.

Vi erbjuder

Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja

Goda utvecklingsmöjligheter- och karriärmöjligheter

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal

Arbetet innebär varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Fässberg och tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 tim/veckan

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte-skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den mailadress du anger i din ansökan.

Livet blir bättre med plantor och Plantagen blir bättre med dig!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Plantagen Sverige AB
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (4 dagar kvar)