Säljande Trädgårdsmästare

Säljande Trädgårdsmästare

På Plantagen ska alla våra kunder få en köpupplevelse och ett kundbemötande i världsklass. Som säljmedarbetare hos oss är du Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och din positiva inställning är viktig för att kunden ska känna sig välkommen hos oss!

Är du en lagspelare som tycker om människor och som också motiveras av att skapa goda resultat? Tycker du om att ha omväxlande arbetsdagar med ett högt tempo där du alltid möter våra kunder med ett leende? I så fall ska du söka till oss på Plantagen i Fässberg!

Arbetsuppgifter
I rollen som trädgårdsmästare har du till uppgift att ge våra besökare och kunder det bästa intrycket av Plantagen så att vi tillsammans kan ge kunderna köpupplevelser i världsklass. Du bidrar till att säkerställa exponering och kampanjer samt genomför analys av kundens behov för att skapa inspirerande kundupplevelser. På så sätt är du delaktig i att butikens försäljnings- och resultatmål uppnås.

Som Trädgårdsmästare arbetar du under säsongen mars-augusti med stort fokus på vår plantskola. Under övriga delen av året arbetar du med butikens övriga produkter så som inneväxter och övrigt sortiment. Du bidrar till den totala köpupplevelsen genom att vara hjälpsam och rådgivande till våra kunder. I rollen ingår även uppackning och skötsel av växter och att se till att allt presenteras enligt Plantagens koncept. Din passion för växter smittar av sig och du delar med dig av tips, råd och inspiration.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning inom trädgård
  • Har fyllt 18 år och har avslutat din gymnasieutbildning
  • Ett stort intresse för försäljning och kundmötet, tidigare erfarenhet är meriterande
  • Engagerad och ansvarstagande
  • Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är meriterande
  • Kunskap och passion för växter
  • Truckkort är merit
Personliga egenskaper
För att passa i rollen som Trädgårdsmästare har du både kunskap och intresse för växter, men minst lika viktigt är att du är utåtriktad och social. Du är öppen för ny kunskap och är villig att lära även inom övriga delar utav butikens sortiment då vi tillsammans jobbar i hela butiken och hjälps åt där det behövs. Ditt glada humör sprider du till både kunder och kollegor. Du har förståelse för vikten av god kundservice och önskar alltid kunden välkommen med ett leende. Att möta nya människor är något du drivs av och du söker aktivt upp kunden. Du är positiv med en inställning om att ingenting är omöjligt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med fartfyllda dagar och härliga kollegor. Arbetsuppgifter är varierande där ingen dag är den andra lik med stora möjligheter till utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning omfattande 25 timmar/veckan med start tidigast 07-01-2019. Arbetstiderna är varierande och arbete på helger och kvällar förekommer.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.

Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion!