Registrator/arkivarie till Mölndal Stad

Registrator/arkivarie till Mölndal Stad

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi söker nu en vikarierande registrator/arkivarie till ett vikariat hos Mölndal Stad. Lockas du av arbete inom den offentliga sektorn och vill fylla en viktig nyckelroll? Tjänsten som registrator/arkivarie innefattar hantering av dokumentflöden inom offentlig förvaltning. I din roll bär du ansvar för diarieföring och säkerställande av flödet framåt. Med stöd av lagar och regler gör du en bedömning av underlaget och diarieför ärendet för vidare hantering inom rätt verksamhet.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Hantera inkommande post och handlingar, både i pappersform och digitalt
 • Föra in diariet och säkerställa att de fördelas rätt till olika mottagare
 • Utlämnande av handlingar
 • Synpunktshantering
 • Arbeta processorienterat och organisera dokumentflödena
 • Eventuella sekreterarskapsuppgifter i olika sammanhang
 • Övriga administrativa uppgifter
Personprofil

För att trivas i rollen som registrator/arkivarie hos Mölndal Stad har du en känsla för vad ordning och reda innebär. Du har ett genuint intresse för offentlig förvaltning och ser detta vikariat som en möjlighet att samla värdefull arbetslivserfarenhet. Med en fallenhet för administrativt arbete är du självgående och hugger tag i de arbetsuppgifter som behöver göras. Du är prestigelös och har en förmåga att tolka och sortera information. Vidare ser vi att du är noggrann och kan förstå och följa komplexa rutiner och riktlinjer.

Vi ser även att du har:
 • goda kunskaper i det svenska språket
 • en utbildning inom offentlig förvaltning eller som arkivarie, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
 • en god förståelse för offentlighets- och sekretesslagen, samt övriga lagar och förordningar som styr offentlig verksamhets och arkivariers funktion och ansvar
Det är meriterande om du har
 • erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning, gärna inom vård- och omsorgsförvaltning
 • har drivit utvecklingsarbeten
Övrigt

Omfattning: För rätt person kan omfattning diskuteras, 50 - 100%
Uppdragslängd: Ett vikariat som sträcker sig från oktober fram till 30 april
Plats: Mölndal

Om PerformIQ

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som registrator. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten så snart som möjligt genom att trycka på "ansök".

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Offentlig förvaltning, arkivarie, registrator, arkiv
Mer info
Kontaktperson Wilma Wisting
Email Mejla Wilma Wisting
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Arkiv & Bibliotek
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.