Lagerarbetare till Mölndal

Lagerarbetare till Mölndal

Tjänstebeskrivning & erbjudande

PerfomIQ söker nu personer som trivs med ett fysiskt arbete till vår kund i Mölndal. Vår kund arbetar inom livsmedelsbranschen och vi söker just nu personal. Här är lagandan otroligt viktig och du blir en betydelsefull del i kedjan för att företagets kunder ska få sina varor i tid. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet.

Arbetstiderna kan variera mellan dagtid och kvällstid, två dagar i veckan.

Personprofil

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har:
  • Körkort och tillgång till bil (arbetstiderna är förlagda tider då det är svårt att ta sig kollektivt)
  • Goda kunskaper i svenska
  • En god fysik då du står och går hela arbetspasset och även utför lyft
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Det är meriterande om du tidigare arbetat på lager eller dagligvaruhandel tidigare. Vidare är dina personliga egenskaper är av stor vikt för oss. Vi söker en lagspelare som förstår vikten av sin egen prestation för att nå gruppens gemensamma mål. Du är en ansvarsfull och noggrann person som är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt. Då vi söker personer till vår bemanningspool är det viktigt för oss att du är flexibel och kan hoppa in även med kort varsel.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningsliv. I din ansökan får du gärna berätta gärna vilken aktivitet du utövat och hur det format dig som person.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Deltid vid behov
Arbetstid: Varierande arbetstider från 05:00-22:00. Även helg kan förekomma.
Uppdragslängd: 6 månader med möjlighet till förlängning
Plats: Mölndal

Om PerformIQ

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.