Långsiktig lagertjänst i Mölndal

Långsiktig lagertjänst i Mölndal

Tjänstebeskrivning & erbjudande

PerfomIQ söker nu personer som trivs med ett fysiskt arbete till vår kund i Mölndal. Vår kund arbetar inom livsmedelsbranschen och vi söker just nu personal. Här är lagandan otroligt viktig och du blir en betydelsefull del i kedjan för att företagets kunder ska få sina varor i tid.

På lagret kan arbetsuppgifterna variera från orderplock och -pack till varumottagning och enklare städning. Arbetstiderna varierar också beroende på avdelning och är förlagda mellan 05:00-22:00. Vanligtvis arbetar du på ett tre- eller fyra veckors rullande schema med tider förlagda mellan 05:00-22:00.

Uppdraget är tänkt att vara på lång sikt där du börjar gå som konsult via PerformIQ, men där ambitionen är att jobba vidare direkt hos kund efter. Det är därför viktigt att du går in med inställningen att bli långsiktig.

Personprofil

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har:
  • Körkort och tillgång till bil (arbetstiderna är förlagda tider då det är svårt att ta sig kollektivt)
  • Goda kunskaper i svenska
  • En god fysik då du står och går hela arbetspasset och även utför lyft
Det är meriterande om du tidigare arbetat på lager eller dagligvaruhandel tidigare. Vidare är dina personliga egenskaper av stor vikt för oss. Vi söker en lagspelare som förstår vikten av sin egen prestation för att nå gruppens gemensamma mål. Du är en ansvarsfull och noggrann person som är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningsliv. I din ansökan får du gärna berätta gärna vilken aktivitet du utövat och hur det format dig som person.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Varierande arbetstider från 05:00-22:00. Även helg förekommer.
Plats: Mölndal

Om PerformIQ

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund. Ambitionen är att efter avslutat uppdrag hos oss gå över direkt till kunden och få anställning där. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.