Löneadministratör

Löneadministratör

Wise Professionals söker för Pauligs räkning, dig som vill jobba i en stor organisation med att stötta upp på deras löneavdelning. Du kommer att vara konsult via oss på Wise Professionals och detta är ett uppdrag som beräknas att pågå i ca 2 månader under en sjukskrivning. Start för uppdraget är omgående och det finns möjlighet att arbeta mellan 50-100%, beroende på vad som passar dig bäst.

Om tjänsten som Löneadministratör

Du kommer vara en del av ett team i Mölndal som tillsammans ansvarar för löneadministrationen i Sverige. I tjänsten ingår beräkning, lönekörning, reseräkningar, avstämningar till årsskifteshantering, kontrolluppgifter och semesterskulder. Med service som ledstjärna supporterar du organisationens chefer och medarbetare i avtalsfrågor, system- samt lönefrågor.

Du som söker

Vi ser gärna att du har med dig erfarenhet av hela löneprocessen och även god vana av att tolka olika kollektivavtal såväl som vana av att arbeta med olika system. Alternativt har du en utbildning inom lön och har hunnit arbeta ett tag efter din examen. Meriterande men inget krav är att du tidigare arbetat i Flex HRM samt Flex Lön samt om du har goda kunskaper i Excel. Du behöver också känna dig bekväm med det svenska och engelska språket då dessa används dagligen.

God samarbetsförmåga samt att du är serviceminded och lösningsorienterad är viktiga egenskaper för att du ska trivas och lyckas bra i rollen. Ni hjälper varandra när det behövs men det är också viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ för att driva utvecklingen av vår lönehantering framåt.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Du når mig på (anette.hartlin@wise.se 073-5216504).

Jag går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.