Innesäljare B2B till växande företag i Mölndal

Innesäljare B2B till växande företag i Mölndal

Ingress om kunden

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ingress om oss
Vi erbjuder:
 • Förmånliga arbetstider enligt kontorstider
 • Fast månadslön samt en förmånlig provisionsmodell
 • En familjär företagskultur med stark teamkänsla
 • Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan
 • En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö
 • 12-veckors utbildningsprogram med personlig coaching i början av anställningen
Arbetsbeskrivning
Brinner du för B2B-försäljning och vill bli en del av ett fantastiskt säljteam? Just nu letar vi efter kollegor till vår kund i Mölndal. Där får du möjlighet att sälja betallösningar till sveriges företagskunder och strukturerat bygga upp din kundportfölj. Här är kunderna största fokus och kundservice främsta prioritet. Som innesäljare/account manager hos vår kund kommer du att tillhöra ett familjärt, fokuserat, drivet och energiskt team med telefonen som ditt viktigaste redskap. Du kommer ansvara för försäljningen till dina kunder och ansvarar även för att upprätthålla kundrelationer. Anställningen inleds med ett gediget 12-veckorsprogram innefattande utbildning, coaching och olika målsättningar. Vår kund värnar om personalen och prioriterar välmående, arbetsglädje och internrekrytering.

Utbildning
Gymnasiekompetens

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundsupport eller försäljning och är van vid att arbeta effektivt och strukturerat. Du behöver tala flytande svenska samt behärska engelska.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är:
 • Duktig på att bygga relationer
 • Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt
 • Lösningsorienterad och samarbetsvillig
 • Självständig och resultatinriktad
 • Tekniskt intresserad
 • Bekväm med att ta kontakt över telefon
Lön och anställningsvillkor
Heltid med 6 månaders provanställning

Fast månadslön med säljprovision enligt kollektivavtal
Provanställning 6 månader därefter chans till tillsvidareanställning

Ansökan
Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se. För vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanna Malm på 0733 84 69 12 eller susanna.malm@palmpartners.se

Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få veta mer om dig!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Långsiktigt
Mer info
Kontaktperson Susanna Malm
Telefon 0733846812
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 12 sept 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.