Onninen Elnät utvecklas i Södra och Västra Sverige. Nu söker vi UTESÄLJARE

Onninen Elnät utvecklas i Södra och Västra Sverige. Nu söker vi UTESÄLJARE

Älskar när du får hem en affär och drivs du av resultat? I så fall är det dig vi söker!

Vi söker nu utesäljare som vill bearbeta våra nuvarande och potentiella kunder i södra och västra Sverige. Kunderna omfattar såväl nätbolag som entreprenörer inom området elnät.

Vi söker Dig som ser möjligheter och är drivs av att göra affärer. I jobbet som utesäljare driver du ett kundteam med ett antal innesäljare. Placeringsort kan vara Onninen Mark & Infras nya etablering i Mölndal eller också utgår du från ditt hem.

Arbetsuppgifter & ansvarsområden

Du kommer arbeta med våra elnätskunder i Skåne, Småland, Blekinge, Halland samt i Göteborgsområdet. Du bör räkna med att vistas ute på fältet minst 50 % av arbetstiden. Till arbetet hör även att organisera och delta i kundaktiviteter. Till ditt ansvarsområde hör arbetet med budgetering och utfall, ansvara för offerter, affärsavslut och upprätta kundavtal.

I tjänsten ingår förmånsbil. Vi tillämpar provanställning vid våra rekryteringar.

Varför Onninen?

Hos Onninen fokuserar vi på människan - oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Vår verksamhet handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Du har:
  • minst två års branscherfarenhet och gedigen produktkunskap i belysning/elnät.
  • dokumenterad säljerfarenhet samt ett utvecklat affärssinne.
  • goda produkt- och branschkunskaper inom elnät/belysning
Självklart behärskar du Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift såväl i svenska som i engelska.

För att trivas som säljare hos oss på Onninen är det viktigt att:
  • Du har entreprenörsanda och ett utpräglat serviceintresse med hög ansvarskänsla.
  • Du är affärsdriven och brinner för att arbeta med kunden i fokus, samt har god samarbetsförmåga.
  • Du har det engagemang som krävs för att skapa långvariga affärsrelationer, vilket innefattar att vara lösningsfokuserad gentemot kund.
  • Du fungerar bra med att arbeta i ett sammansvetsat team.
Ansökan

För oss på Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Onninen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi alla sökande oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Skicka redan idag din ansökan med ett personligt brev och ditt CV, sista ansökningsdag 1 augusti. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågar om tjänsten, kontakta försäljningschef Jerker Andered på telefon 070-2012807.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kesko Sverige AB äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen. Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag har vi ca 1700 medarbetare och vi fortsätter växa.

Onninen Sverige erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom segmenten Elinstallation, Elnät och Mark & Infra för proffs. Våra kunder är bland annat nätbolag och deras entreprenörer, VA-entreprenörer och elinstallatörer. På Onninen arbetar vi för att våra kunder ska ha en stark partner och leverantör för att lyckas med sina projekt. Vi servar våra kunder på ett personligt sätt, såväl online som genom säljteam.

Vi ger framtiden rätt förutsättningar!