Engagerad Butikssäljare

Engagerad Butikssäljare

Är Du en serviceinriktad och engagerad person som vill vara med och driva och utveckla vår butik?
Då är du rätt person för att vara med och utveckla vår proffsförsäljning och service i Onninens butik i Mölndal. Du får möjlighet att arbeta med drivna kollegor som brinner för att utveckla vår affär framåt mot att bli en ännu större utmanare i branschen.

Dina Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Som Butikssäljare kommer marknadsföra och sälja vårt produktsortiment från marknadens ledande leverantörer inom VVS.
 • Ge kunden service och ta hand om innesäljaruppgifter som uppkommer i butiken.
 • Vidareutveckla affärsområdet tillsammans med säljteamet.
 • Genomföra interna samt externa utbildningar inom området.
 • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor.Kvalifikationer
 • Minst 3-års erfarenhet inom försäljning och butik.
 • God serviceförmåga
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Goda kunskaper i SAP är meriterande
 • Meriterande är någon form av innesäljarerfarenhet.
 • Meriterande är branscherfarenhet inom VVS.Profil Som butikssäljare hos oss ser vi att du har tydligt affärsfokus och arbetar strukturerat. Du inger ett stort förtroende genom alla led och med ett stort eget driv och intresse för våra kunders verksamhet skapar du hållbara och affärsmässiga relationer. Du är en utmanare som är mål och tävlingsinriktad och brinner för försäljning.Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.AnsökanPassar du in på ovanstående profil, skicka in din ansökan redan idag, senast den 10/6. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga gärna ditt CV och ett personligt brev i din ansökan. Onninen tillämpar bakgrundskontroller och personlighetstester som urvalskriterier i alla rekryteringar.Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Om du har frågor är du välkommen att kontakta Tommy Bengtsson, Regionchef Syd VVS, 072-523 06 08, tommy.bengtsson@onninen.com
 • Välkommen med din ansökan
Mer info
Kontaktperson Regionchef Tommy Bengtsson
Telefon +46 72523 06 08
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Onninen Sverige

Onninen
Sverige erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom belysning, elnät, industri, telekom, VA och VVS för proffs. Våra kunder är
VVS-entreprenörer och installatörer, fastighetsbolag, byggföretag samt nätbolag och deras entreprenörer.


Våra medarbetare arbetar för att
våra kunder ska ha en stark partner och leverantör för att lyckas med sina projekt. Vi servar våra kunder på ett personligt sätt, såväl online som genom ett fysiskt butiksnät. Idag är vi ca 300 anställda i Sverige och vi har arbetat inom sektorn sedan 1913.


Onninen är tillsammans med
K-rauta en del av K Group som är bildat av det finska bolaget Kesko och även inkluderar K-retailers. K Group är den tredje största detaljhandelskedjan i norra Europa. K Group bygg- och teknisk handel, med cirka 18 000 anställda, har ett omfattande utbud av produkter för såväl proffs som slutkonsument.
Försäljningen sker genom ett omfattande butiksnätverk, e-handel och digitala tjänster.