Kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse till vårt nordiska team - Nilfisk

Kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse till vårt nordiska team - Nilfisk

Vi söker en nu en lagspelare med ett brinnande intresse för kundservice till vår nordiska kundserviceorganisation i Mölndal.

Vår nordiska kundserviceorganisation utgörs av ca. 30 personer varav 17 medarbetare är placerade i Mölndal, resterade på vårt danska kontor i Hadsund.

Rollen

Som Kundtjänstmedarbetare hos oss kommer dit huvudsakliga fokus vara att serva och supportera Nilfisks nordiska organisation och våra nordiska kunder via mail och telefon. Du följer och administrerar orderprocessen, från beställning och registrering till leverans. Även om ditt primära fokus kommer att vara den norska marknaden så är du och dina nordiska kolleger en del av ett större funktion - ni är och agerar som ett team.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Hantera daglig dialog med kunder för att skapa förståelse för kundernas behov och i förlängningen säkerställa hög servicenivå och leveranssäkerhet
  • Hantera inköpsorder och administrera/upprätta fakturor och orderbekräftelser
  • Produktrådgivning
  • Säljsupport i form av prisuppgifter etc.
  • Besvara leveransförfrågningar och hantera returer från kunder
  • Hantering av Säljarnas demolager, inköp och fakturering
  • Besvara och lösa eventuella frågor relaterat fakturor, krediteringar och omdebitering
Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling. Som anställd hos oss på Nilfisk du ges du möjlighet att påverka det sätt du arbetar på för stunden och inom koncernen finns karriärmöjligheter nationellt och internationellt. Du rapporterar till vår team manager för den norska marknaden och arbetar i nära samarbete med vår marknads-, försäljnings- samt logistikavdelning för att maximera vår interna och externa effektivitet och service.

Din profil
Vi söker dig som genom tidigare erfarenhet och personliga kompetenser känner dig trygg i servicerollen. Du är en skicklig administratör och har ett sinne för ordning och struktur.

Vi värderar trivsel högt - för att passa in hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som sätter teamet före dig själv och att du bidrar till kontorets goda stämning.

Krav
  • Du behärskar norska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana - det är meriterande om du har erfarenhet av SAP eller annat affärssystem
  • Tidigare erfarenhet från service- och administrativa roller med inriktning på försäljning
Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet - din inställning och din känsla för god service kommer vara avgörande.

Vi erbjuder
Tillsvidare anställning. Sex månaders provanställning tillämpas. Fast lön. Kollektivtal. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Mölndal.

Du erbjuds en roll i ett internationellt företag. Hos oss får du vara med och påverka - mer än du tror. Dina idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en förutsättning för att vi som kundtjänstorganisation och företag i stort ska fortsätta utvecklas. Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds med ett genomtänkt och anpassat introduktionsprogram kopplat till företaget och våra produkter, tjänster och värderingar.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2019-01-30. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Patrik Annebäck, Customer service team manager för Norge; patrik.annebaeck@nilfisk.com

Om Nilfisk
Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett stabilt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen. Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Besök vår hemsida för mer information om oss: www.nilfisk.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan (8 dagar kvar)