Arbetsledare till Nessim Fair Support, Göteborg

Arbetsledare till Nessim Fair Support, Göteborg

Välkommen till vårt team! Tjänsten som Arbetsledare hos oss är en perfekt roll för dig som trivs med att ta ett stort ansvar och leda andra människor samtidigt som du får vara med och utföra praktiskt arbete ibland när det behövs. Om du gillar tanken på ett omväxlande arbete där du får vara både på kontoret & lagret och ute hos våra kunder och samarbetspartners är det här något för dig. I den här tjänsten kommer du att leda, planera och utveckla mattläggningsarbetet och lagerhållningen på huvudkontoret samt på de mässanläggningar vi ansvarar för i göteborgsområdet. Du kommer ha personal- och arbetsledande ansvar över specialisterna som lägger våra mattor.

I dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer det t.ex. ingå att:
 • Leda och ansvara för din personalgrupp som består av fyra medarbetare
 • Planera kommande arbeten och se till att behov av inhyrd personal/underentreprenör tillgodoses.
 • Överföra beställning till planritning inför varje mässprojekt
 • Ha kontakt med kunder
 • Styra, leda och samordna mattläggningsarbetet på mässorna och övriga läggningsställen
 • Beställa mattor från egen eller annan lagerplats
 • Hjälpa till att lägga mattor vid behov
 • Boka frakter
 • Löpande lagerkontroll
 • Ha dialog med arbetsledare på övriga orter då ni tillsammans jobbar för att optimera och utveckla verksamheten inom era ansvarsområden
 • Personaladministrativa arbetsuppgifter som lönesättning, insamling av tidrapporter och planering av övertid och ledighet

Hur ser en dag på jobbet ut?

Troligen börjar du med en god kopp kaffe tillsammans med teamet för att uppdatera dem på det senaste och vad som händer framåt. Därefter svarar du på några mail och ser över vissa strategiska frågor som du fokuserar på för tillfället. Kanske ringer du en kund för att få lite mer detaljer om en order och hjälper till med att svara på frågor. En kollega kommer förbi och meddelar att det är en ny kund som behöver hjälp med att få mattor levererade på kort varsel. Du ser till så att någon kapar och levererar mattorna enligt önskemål. Det är flera event och mässor på g och du planerar hur ni ska bemanna upp respektive jobb. Du åker med ut på ett event för att tillsammans med specialisterna lägga ut mattor. Sen har du ett medarbetarsamtal med en av specialisterna i teamet innan det är dags att runda av för dagen.

För att lyckas väl i den här rollen ser vi att du är en strukturerad och flexibel lagspelare. Du har lätt för att ta ansvar och har en god affärsmässig förståelse. Du trivs i en roll där du får leda andra människor och växla mellan att arbeta strategiskt och operativt. Du är händig och har inget emot att hugga i och hjälpa till med det praktiska arbetet när det behövs.

Du är obehindrad i det svenska språket och kan uttrycka dig bra på engelska. Du kommer att ha många kontakter med medarbetare, kunder, kollegor och leverantörer i tjänsten så en god förmåga att kommunicera och koordinera bör du ha. Du har gymnasiekompetens, är van vid att arbeta praktiskt och har några års arbetslivserfarenhet av att leda personal. Du har B-körkort.


Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Nessim Fair Support med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 24 november.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nessim Fair Support har lång och gedigen erfarenhet från event- och mässbranschen och har under resans gång utvecklat starka relationer till de allra flesta aktörerna i branschen. Vi erbjuder ett brett sortiment av mattor, både för uthyrning och försäljning, med omgående leverans från våra lager och vi erbjuder alla typer av mattläggning för tillfälliga behov. Våra kunder är till största delen eventbolag, monterbyggare och mässor och många av dessa har samarbetat med oss i över 25 år. Vi finns etablerade i Stockholm, Göteborg och Jönköping, med huvudkontor i Göteborg.