Vi söker en nyfiken tekniker till Göteborg

Vi söker en nyfiken tekniker till GöteborgKMG Maskinservice är marknadens tryggaste servicepartner sedan 1978.
Kjell och Mona Grönberg (K M G) grundade företaget för fyra decennier sedan hemma i köket i radhuset i Älvsjö. KMG har växt sakta men säkert genom åren. 2006 inleddes ett generationsskifte då sonen Daniel tog över och fortsatte att utveckla verksamheten. KMG arbetar tillsammans med alla typer av kunder, allt från de minsta till de största städbolagen samt kommuner, regioner, industri och även myndigheter.
Målet är tydligt. "Vi skall förbättra hållbarheten i städbranschen. Vår tillväxt skall vara baserad på att vi hjälper fler lokalvårdare, städbolag och kommuner in i en mer hållbar framtid"


För att kunna förverkliga detta söker vi nu en driven och nyfiken tekniker till vår etablering i Göteborg.
Har du teknisk grundkunskap, praktisk erfarenhet i någon form och viljan att bidra med hela ditt personliga register för att utföra service till bolagets kunder? Då kan det vara precis dig vi söker som en viktig del av den kommande expansionsresan!


Ditt uppdrag
Med KMG som servicepartner fungerar städmaskinerna när kunderna behöver dem - och här kommer du som tekniker in i bilden! Tillsammans med fina kollegor i Stockholm och Helsingborg kommer du att få vara med och bygga upp vår verksamhet i Göteborg med omnejd. Du kommer initialt utgå från hemmet, men målet är att vi skall ha en verkstad. Du har tekniskt kunniga kollegor i nära samarbete, som mer är gärna hjälper till att bolla olika lösningar. Självklart välkomnas även dina tankar och idéer!

Vem är du?
Vi söker dig som är positiv, driven och bra på att få saker att hända! Du bör trivas att arbeta i ett högt tempo och med att utveckla och se efter förbättringsområden.
Krav för tjänsten är:
  • Teknisk erfarenhet i någon form, från studier eller arbetsliv.
  • Svenska eller engelska i tal och skrift.
  • Körkort för bil.
Har du tidigare arbetat med felsökning och kan prata fler språk som skapar värde i kundkontakten, är det meriterande.
För oss är det är stor vikt att du är nyfiken och vill vara en del av KMG som bolag, vara med på expansionsresan och växa tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig
I början av din anställning får du en gedigen introduktion. Du börjar med att gå en utbildning i Stockholm där du får teorin bakom branschen, för att sedan ha en genomgång maskin för maskin. KMG är väldigt mån om sina medarbetares välmående och erbjuder olika förmåner i anställningen så som förkortad arbetstid, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, inkomstförsäkring och rikskortet för att nämna några exempel.

Ett utvecklande och utmanade jobb i ett framgångsrikt företag som ger dig förutsättningarna att lyckas. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår rekryterare Eva-Marie Vernersdotter Ryan 073-821 31 77 eller Jan Hedman på 076-014 81 00.

Din ansökan gör du på nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jan Hedman
Telefon 076-0148100
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.