Två biltekniker sökes till Eklanda

Två biltekniker sökes till Eklanda

Arbetet som biltekniker på Mekonomen innebär att du självständigt felsöker, reparerar och lagar kundens bil. Du kommer ha kundkontakt och själv kommunicera med kunden om det som rör kundens bil.

Du tycker precis som vi att det är viktigt att inte bara infria kundens förväntningar, utan att överträffa dom. Du gillar att arbeta i en utvecklande miljö där man ser möjligheterna framför problemen och du ser det som en självklarhet att man som kollegor hjälper varandra.

Kvalifikationer
Som person är du självgående och arbetar strukturerat och effektivt.

Du har:
  • Gymnasial utbildning inom fordonsteknik
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt
  • God datorvana
  • Minst B körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av arbete som bilmekaniker/servicetekniker
Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Arbetsplats är på en av våra konceptverkstäder i Eklanda. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jesper Skarman
Telefon 0722051452
Email Mejla Jesper Skarman
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.