Vill du bli en del av Göteborgs härligaste team?

Vill du bli en del av Göteborgs härligaste team?

Här har du chansen att få jobba på en riktigt härlig arbetsplats! Vill du ha ett arbete där det finns oändligt med möjligheter? Kanske siktar du på en chefsposition i framtiden? Då är detta den perfekta starten för dig! Att jobba i Telenors kundtjänst är inte bara roligt utan det kommer att ge dig den erfarenhet som efterfrågas i många branscher. Du kommer att jobba med kommunikation, service och sälj. Din anställning kommer inledas med en rejäl utbildning så att du får alla verktyg du behöver för att lyckas i din roll. Gå inte miste om denna möjlighet utan sök idag!

Hur kommer min arbetsdag på Telenors kundservice att se ut?
Som kundservicemedarbetare på Telenor ingår du i ett glatt och positivt team där målet är att ge kunden den bästa service-upplevelsen. Arbetsplatsen ligger i Gårda i och lokalerna är mycket fräscha. Här har du även gångavstånd till kollektivtrafiken och lunchrestauranger finns i området!

Din arbetsdag kommer att innefatta:

 • Telefon- och mailkontakt med Telenors kunder där du kommer att besvara frågor gällande abonnemang, fakturor, produkter och liknande. Du kommer även att jobba aktivt med att sälja in nya produkter till dessa kunder.
 • Roliga tävlingar med fina priser!
 • Mycket skratt och humor.
Din anställning kommer inledas med en rejäl utbildning på cirka tre veckor så att du får alla verktyg du behöver för att lyckas i din roll. Du kommer att jobba heltid och arbetstiderna är varierande. Öppettiderna för kontoret är 08-22 måndag-söndag och du jobbar 8-timmars pass. Du kommer att jobba 2-3 helgdagar i månaden.

Vad får jag genom ett jobb som kundservicemedarbetare på Telenor?
 • En trygg heltidstjänst där du blir direktrekryterad till företaget för en långsiktig tjänst och även har möjlighet att utvecklas.
 • En fast månadslön och ett provisionssystem som tillåter dig att påverka din lön till det bättre.
 • En trygg anställning med kollektivavtal, som innebär att du har både friskvårdsbidrag på 1500 kr/år, massagebidrag på 1000 kr/år, betald semester, pension och försäkring.
 • Kaffe och frukt finns alltid på arbetsplatsen och i samma byggnad finns ett gym där du får generös rabatt på deras gymkort.
 • Resor, tävlingar, galor och många fler roliga event.
 • Fantastisk kundservice- och säljerfarenhet som du kommer att ha nytta av hela livet

Vem söker vi för jobbet som kundtjänstmedarbetare på Telenor?
 • Dig som vill utvecklas inom denna roll och har ett härligt driv och engagemang.
 • Dig som har godkända betyg i svenska A och engelska A.
 • Dig som talar flytande svenska och du känner dig bekväm med att ta ett samtal på engelska.
Vi kommer att ha löpande rekryteringar så skicka i din ansökan redan idag! Du kommer att bli anställd direkt av Webhelp som är ett outsourcing företag.

Är detta det perfekta jobbet för dig?
Ta denna chans och bli en del av ett härligt gäng och utvecklas! Sök genom att klicka på ansökningsknappen. Vänta inte för länge, vi går igenom ansökningarna löpande!

Har du frågor kring tjänsten?
1. Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar:
https://www.manpower.se/swe/jobbsokartips/hjalp/

2. Du kan maila mig på caroline.johansson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?
Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på Min Sida.

Gilla oss på Facebook!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt (36 dagar kvar)