Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent

Gillar du ett arbete med mycket kundkontakt och omväxlande arbetsuppgifter? Är du nyfiken, gillar att arbeta i team och driva egna projekt? Då vill vi att du söker tjänsten som förvaltningsassistent hos oss.

Just nu befinner vi oss i en spännande utveckling där vi strävar efter att ge våra hyresgäster den sköna känslan av att komma hem. Vi gör det genom att utveckla ett hållbart och attraktivt boende och genom att bedriva en hållbar verksamhet.

Om uppdraget

Som förvaltningsassistent har du en central roll i den utvecklingen genom kontakten med såväl hyresgäster som kollegor och leverantörer. Rollen kräver förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt med fokus på mål, resultat och utförande. I rollen ingår bland annat
  • I samråd med förvaltare driva mindre projekt i våra fastigheter
  • I samråd med förvaltare driva försäkringsärenden
  • Genomföra lägenhetsvisningar
  • Genomföra besiktningar av skyddsrum
  • Stötta och hjälpa till vid genomförandet av underhållsåtgärder
  • Stötta och hjälpa till i SBA-arbetet
  • Vara entreprenörernas kontakt vid beställda arbeten, exempelvis vid visning och efterkontroll
  • Ansvara för samordning och genomförande av inflyttningar i samband med nyproduktion
  • Beställa och samordna akuta reparationer internt och externt
Om dig

För att lyckas som förvaltningsassistent på Mölndalsbostäder ser vi att du har en naturlig förmåga att kommunicera och samarbeta samtidigt som du är självgående och driven. Du är van vid att samarbeta med många olika parter och intressenter, både internt och externt vilket gjort dig till en god kommunikatör som uttrycker dig ledigt i både tal och skrift.

Att du är nyfiken och bidrar till utvecklingen av verksamheten och våra digitala system och lösningar inom ditt kompetensområde är en förutsättning då både vår bransch och Mölndalsbostäder utvecklas och digitaliseras i snabb takt.

Vi ser att du har relevant teoretisk bakgrund med en eftergymnasial utbildning inom fastighet. Är du också utbildad i att genomföra besiktningar och har genomgått utbildningar inom heta arbeten är det meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökan och kontaktpersoner

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med inledande provanställning (sex månader) och du rapporterar till chefen för förvaltning. Du kommer att ha din arbetsplats på Häradsgatan 1, nära Mölndals innerstad. Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så ansök redan idag, eller senast den 27 juni, genom jobbet.se!

Har du några frågor kontakta gärna

Camilla Vig, förvaltare
031-720 84 26, camilla.vig@molndalsbostader.se

Henrik Freed, chef förvaltning
031-720 84 05, henrik.freed@molndalsbostader.se

Ulf Bergh, facklig företrädare Unionen
031-720 84 32, ulf.bergh@molndalsbostader.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.

Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Fastighet, Förvaltningsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mölndalsbostäder AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger och förvaltar cirka 3 900 lägenheter och 140 lokaler i Mölndal. Vi är ett 80-tal medarbetare som målinriktat arbetar för att nå vår vision – att ständigt utvecklas till "En bättre värd i Mölndal". Mölndalsbostäder är en samhällsbyggare som bidrar till att stärka kommunens utveckling. Med hög kompetens bygger, äger och förvaltar vi fastigheter som erbjuder boende för alla livets skeden.