Mölndals stad söker vaktmästare

Mölndals stad söker vaktmästare

Om arbetsplatsen
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande tjänster till Mölndals stads övriga förvaltningar med fokus på service och effektivitet.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete inom en spännande verksamhet som är under ständig utveckling. Som vaktmästare utför du arbetsuppgifter utifrån arbetsorder i stadens olika verksamheter. Uppdraget som vaktmästare innebär skötsel, renhållning och underhåll av stadens fastigheter såsom skolor och idrottsanläggningar, liksom av de fordon och maskiner som används. Tjänsten innebär också att vara verksamheten behjälplig med olika typer av arbetsuppgifter såsom lås, larm, flytt, småtransporter, viss snöröjning och småreparationer inom fastigheterna. Alla vaktmästare ansvarar i grupp eller enskilt för olika objekt. Arbetet är flexibelt och beredskapstjänstgöring kan komma att ingå. Att skapa goda kontakter med elever och kunder är en förutsättning för att lyckas i detta arbete, då verksamheten till stor del bedrivs i skolor, förskolor och inom vård och omsorg. Gillar du att arbeta utomhus, att tänka kreativt och att få vara en del av ett verksamhetsområde som engagerar och berör många så är detta rätt plats för dig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen inom teknisk eller praktisk utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. * Du är van att arbeta och prioritera emot arbetsorder. * Du har god samarbetsförmåga, har ett trevligt bemötande och är serviceinriktad. * Du är allmänt händig, lyhörd, strukturerad problemlösare och arbetar kundorienterat. * Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. * Har du tidigare arbetat med yttre skötsel och erfarenhet av trädgårdsskötsel är det meriterande. * Det är också meriterande om du har svetskompetens, snickeri eller mekaniska kunskaper. * Tjänsten kräver att du har god datavana, samt förmåga att lära dig och arbeta i nya system. * Har du jobbat i arbetsordersystem samt larmsystem (Landlord och Bewator) ser vi detta som meriterande. * B-körkort är ett krav och maskinvana är meriterande. Tjänsten kräver god fysik och arbetet är förlagt både inomhus och utomhus i skiftande väder och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Daniel Forsberg
Telefon 031-315 13 47
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (3 dagar kvar)