Mölndals stad söker dig med snickerikunskaper till spännande verksamhet

Mölndals stad söker dig med snickerikunskaper till spännande verksamhet

Om arbetsplatsen
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande tjänster till Mölndals stads övriga förvaltningar med fokus på service och effektivitet.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en medarbetare till den sk. Lekplatsgruppen. En grupp som till största del arbetar med lagstyrd verksamhet. Det handlar om lekplatssäkerhet på våra 70 lekplatser; årliga säkerhetsbesiktningar, funktionskontroller samt service och reparationer. Detsamma gäller för våra 30 gymnastiksalar och idrottshallar samt åtskilliga tillgänglighetsanpassningar i kommunens fastigheter. Lekplatsgruppens sysslor är ganska årstidsbundna. Däremellan utför vi snickarjobb eller yttre skötsel på våra skolor och förskolors gårdar eller utför uppdrag för kommunens fastighetsavdelning. Där förekommer även yttre skötsel. Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete inom en spännande verksamhet som är under ständig utveckling. Som medarbetare har du det ett ansvar för att skapa kvalitet och säkerhet på våra lekplatser och idrottshallar. Dessutom är du med och delar gemensamt på allehanda arbetsuppgifter som löses inom gruppen, i vårt snickeri eller ute i verksamheten. Mindre byggnationer ex pergola, staket, sandlådor, montering av dörrar, resa nya innerväggar eller mindre målningsjobb förekommer. Vi jobbar med återbruk av verksamhetens material och möbler i vårt snickeri samt tillgänglighetsanpassningar i kommunens fastigheter. Får våra skolvaktmästare för mycket att göra, är vi behjälpliga i mån av tid. Detta är ett varierande jobb med många olika arbetsuppgifter. Du gillar variationen att både arbeta inomhus och utomhus, att tänka kreativt och att få vara en del av ett verksamhetsområde som engagerar och berör många - så är detta rätt plats för dig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen inom teknisk eller praktisk utbildning på lägst gymnasienivå eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Kompetens/erfarenhet från snickeri och underhållsarbeten. Tidigare erfarenheter av lekplatsarbete; besiktning, bygge, service eller underhåll är meriterande. Samt: * Du är van att arbeta och prioritera emot arbetsorder. * Du har god samarbetsförmåga, har ett trevligt bemötande och är serviceinriktad. * Du är allmänt händig, lyhörd, strukturerad problemlösare och arbetar kundorienterat. * Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. * Har du tidigare arbetat med yttre skötsel och erfarenhet av trädgårdsskötsel är det meriterande. * Tjänsten kräver att du har god datavana, samt förmåga att lära dig och arbeta i nya system. * B-körkort är ett krav. Tjänsten kräver god fysik och arbetet är förlagt både inomhus och utomhus i skiftande väder och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693. Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Peter Lindgren
Telefon 031-317 11 61
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (10 dagar kvar)