Butik/lagersäljare -sommar, Beijer Mölndal

Butik/lagersäljare -sommar, Beijer Mölndal

Söker du ett sommarjobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijerteamet i Mölndal söker nu butik/lagersäljare som ska stärka teamet under sommaren. Önskvärd start innan sommarperiodför optimal introduktion. Är du student och kan arbeta vid sidan av studierna finns även möjlighet till extraarbete hösten 2020 och våren 2021. Ta chansen och bli en del av Team Beijer i dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

I den kombinerade rollen som butik- och lagersäljare består din vardag av mycket variation och ansvar. Uppgifter du möter dagligen kan vara:
  • Försäljning till kund i butik
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
  • Kassaarbete
  • Registrering av kundens varor i handdator
  • Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
  • Kampanjarbete, exponera varor
  • Ta emot beställningar, anskaffa varor som inte finns på lager
  • Lasta och lossa varor
Vem är du?

I denna rekrytering söker vi dig som är minst 18 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom byggbranschen innan. Som säljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att se vad som behöver göras i butiken. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor. Vi önskar att du som söker är flexibel i dina möjligheter att arbeta enligt olika scheman hela sommaren.

Har du kunskap om byggmaterial/ studerar inom byggkategorin ser vi detta som starkt meriterande och likaså om du besitter truckkort.

Nästa steg

Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer väl in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är en sommaranställning under sommarsemestern. Önskvärt med tidigare start för bästa möjliga introduktion. Du erbjuds även arbetsmarknadsmässig lön och villkor enligt kollektivavtal. Placeringsort Mölndal.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan i dag. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland