Verksamhetsutvecklare med fokus på system och processer

Verksamhetsutvecklare med fokus på system och processer

Vi söker en verksamhetsutvecklare för privatmarknad med fokus på system och processer

Planeten står inför den största frågan i vår tid. Klimathotet. Och det är just inom energiområdet lösningarna för framtiden ska sökas. Därför måste vi ställa om. Vi har förstått. Vi har fattat beslut. Vi är mitt i steget och från årsskiftet är Mölndal Energi ett fossilfritt företag både inom produktionen och våra egna transporter.

Vår vision är att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle och att ha Sveriges nöjdaste kunder och vi söker nu en verksamhetsutvecklare som vill vara med och utveckla nya erbjudanden till våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och driva arbetet med att utveckla och förbättra våra processer för en förbättrad kundupplevelse och intern effektivitet
  • Vara kravställare till leverantörer av CRM, affärssystem och andra system som stödjer vår affär
  • Säkerställa att nya erbjudanden kan hanteras på ett effektivt sätt i våra system
  • Säkerställa att de system vi använder klarar de krav som ställs från legala aspekter
  • Inneha rollen som systemägare
  • Omvärldsbevakning inom ansvarsområdet

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning inom relevant område och har erfarenhet från olika typer av CRM och affärssystem, du har också minst 2-3 års erfarenhet av att ha jobbat i en processorienterad verksamhet. Som person drivs du av att skapa värde för våra kunder och hitta smarta sätt att arbeta för att ständigt göra saker och ting lite bättre. Du arbetar strukturerat, har lätt för att tänka logiskt och är bra på att samarbeta. Du förstår de digitala möjligheter som finns och kan omsätta dessa till konkreta åtgärder för att effektivisera våra processer.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du får stor möjlighet att påverka din arbetssituation.

Vill du veta mer om tjänsten så ring gärna privatmarknadschef, Karin Ekh tel. 031-86 65 35 eller personalchef Margareta Åkesson tel. 031- 86 65 62. Vi kommer att ha ett löpande urval till tjänsten så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt för att komma med tidigt i urvalsprocessen. Sista ansökningsdag är den 27 mars.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Ekh
Telefon 031-86 65 35
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.molndalenergi.se/
Sista ansökningsdag 27 mars (6 dagar kvar)