Tekniker till Linas Matkasse

Tekniker till Linas Matkasse

Gillar du teknik och tycker det är kul med problemlösning? Vill du ha en självständig och varierad roll med goda möjligheter till personlig utveckling?
Tveka då inte på att söka denna spännande tjänst redan idag!


Om tjänsten

Linas Matkasse är marknadsledande inom branschen för matkassar på nätet. Sedan starten 2008 har Linas vuxit enormt, men den familjära känslan av ett litet företag finns kvar. Nu behöver Linas i Mölnlycke förstärkning av en tekniker, är du den vi söker?

Som tekniker ansvarar du för att organisera arbetet inom ditt givna ansvarsområde. Dina främsta arbetsuppgifter som tekniker är att säkerställa att allt material är testat och klart innan produktionsstart, löpande underhåll på maskiner samt akut underhåll vid driftstopp. Du kommer ha en kontinuerlig dialog med produktionschef för att säkerställa en effektiv drift. I arbetet som tekniker ingår även installation av produktionstekniskt material. Tillsammans med Linas ska du verka för att risker i arbetet förebyggs och en tillfredsställande arbetsmiljö uppnås.

Om dig

Vi ser att du som söker har en någon form av teknisk bakgrund. Troligen har du en utbildning inom området och ett intresse för teknik och problemlösning. För att kunna vara självgående i rollen som tekniker krävs det att du har kunskaper och tidigare erfarenhet inom mekanik, hydraulik och pneumatik.

Vi ser att du som söker är en kommunikativ person med en positiv inställning och en god känsla för service. Du är en driven problemlösare som får saker att hända. Din noggrannhet gör att du ser en stolthet i att alltid lämna ifrån dig ett arbetsresultat som håller högsta kvalitet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten:
  • Teknisk/mekanisk utbildning på minst gymnasienivå
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknik eller mekanik
  • B-körkort
  • God läs- och talförståelse i svenska
Meriterande för tjänsten:
  • Truckkort
  • El-kunskaper
Om anställningen
  • Göteborg/Mölnlycke
  • Heltid/Dagtid
  • Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse
  • Detta är ett konsultuppdrag, vilket betyder att anställning sker på Lernia och man arbetar som uthyrd konsult till Linas Matkasse.
Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Hos oss kan du alltid lita på att bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut.

Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tanja Zoric, tanja.zoric@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.