Redovisningsassistent till Dentsply

Redovisningsassistent till Dentsply

Just nu söker vår kund Dentsply en driven Redovisningsassistent. Dentsply är ett globalt ledande företag för produkter, tjänster och support inom tandvård och kirurgi. Nu söker ekonomiavdelningen i Mölndal dig som har ett stort intresse för ekonomi och som vill ta nästa steget i karriären. Uppdraget sträcker sig i 6 månader med chans till förlängning. Har du arbetat med ekonomi eller studerat inom området och vill skaffa mer erfarenhet? Är du driven och hungrig på att lära dig mer inom redovisning med inräkning reseräkningar? Då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team med god sammanhållning där de främsta arbetsuppgifterna är att ansvara för reseräkningar samt utlägg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Granska reseräkningar/utlägg
  • Återkoppling då felaktiga utlägg i verksamheten skett
  • Underhåll av behörigheter/attestnivåer i bolagets reseräkningssystem Databasics
  • Utbildning/Support användare i Databasics
  • Manuell utfakturering
  • Övrigt bokslutsarbete
  • Periodiseringar
  • Balansbilagor
Din bakgrund

För att trivas i rollen som Redovisningsassistent hos Dentsply har du antingen en högskoleexamen eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vidare har du ett intresse för skatteregler kring utlägg och traktamente. Eftersom rollen innebär mycket arbete i systemet Databasics är det meriterande om du har ett intresse för system samt systemvana. Slutligen talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare med ett starkt driv att nå uppsatta mål. I ditt dagliga arbete har du nytta av din analytiska förmåga och ditt helhetsperspektiv när du med effektivitet löser de problem som kan uppstå. Vidare är du leveranssäker, självständig och har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Slutligen är du initiativtagande, flexibel och kan arbeta proaktivt i en föränderlig miljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

oliva.bengtsson@lernia.se

Referensnummer:

95794

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt. Ansökan tas ej emot via mejl!

As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.