Mekaniska montörer

Mekaniska montörer

Gillar du att meka och tycker det är kul med problemlösning? Vill du ha en självständig och varierad roll med goda möjligheter till personlig utveckling?
Tveka då inte på att söka denna spännande tjänst redan idag!


Om tjänsten

Företaget som ligger söder om Göteborg är verksamt inom byggbranschen och erbjuder dig en tjänst med mycket variation och möjligheter till personlig utveckling.

Som mekanisk montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att montera/demontera samt reparera och utföra service på kranar och hissar. Arbetet utförs främst ute på fältet hos företagets kunder inom bygg, anläggning och industri, både inom Göteborg och utanför. Då det förekommer resor över 10 mil utanför Gbg innefattar tjänsten övernattningar (ca 2-4ggr/månad).

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult på Lernia och uthyrd till vår kund. Därefter finns goda möjligheter att bli överrekryterad till företaget.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har någon form av mekanisk bakgrund, eller likvärdigt. Troligen har du ett intresse för mekanik, teknik och problemlösning. Vi är även intresserade av dig som är i början på din karriär och har relevant utbildning.

Din kompetens och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder är av stor betydelse för vår verksamhet. Du är en kreativ problemlösare med en nyfikenhet och vilja att lära. Du är en kommunikativ person med en positiv inställning och en god känsla för service. Din noggrannhet gör att du ser en stolthet i att alltid lämna ifrån dig ett arbetsresultat som håller högsta kvalitet. Vidare tycker du om att arbeta utomhus och bemästrar att arbeta på hög höjd.

Som en del i din introduktion ingår en verksamhetsanpassad utbildning för våra kranar och hissar. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete är därför meriterande, men inget krav. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten:
  • B-körkort
  • God läs- och talförståelse i svenska
Om anställningen
  • Göteborg/Mölndal
  • Heltid/Dagtid 7-16
  • Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse
  • Goda möjligheter till anställning hos kund
Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Hos oss kan du alltid lita på att bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut.

Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tanja Zoric, tanja.zoric@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.