Master Data Specialist till hälso- och hygienbranschen!

Master Data Specialist till hälso- och hygienbranschen!

Söker du din nästa utmaning inom Master Data? Vill du påverka ett globalt företags produktdata? Nu söker vår kund inom hälso- och hygienbranschen sin nästa stjärna för rollen som Master Data Specialist!

Om tjänsten

Som Master Data Specialist ansvarar du för leverans av Master Data till bolagets interna processer och externa partners. Vidare kommer du att identifiera avvikelser samt granska de olika processerna inom Master Data. Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Skapa, ändra och radera Master Data
  • Granska, ta beslut och svara på förfrågningar relaterade till Master Data
  • Utföra regelbundna datagranskningar, identifiera problem eller förbättringsområden relaterade till datahantering
  • Granska grundorsaker till problemen och föreslå förbättringsåtgärder för att skydda datakvalitén
  • Beräkna och följa upp KPI: er
  • Utför dataanalys och ad hoc-rapportering
  • Stödja och samarbeta med affärsdataanvändare och andra intressenter på begäran
  • Rapportera systemfel och driva systemförbättringar, representera och stå för systemförändringar inklusive att ta ledningen inom systemtestning och verifiering
  • Utveckla och genomföra masterdata-utbildningar för att säkerställa lämpligt engagemang och förståelse för Master Data-processer
  • Vara delaktig i projekt relaterade till Master Data
Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik/system eller likvärdig utbildning. Vidare har du några års arbetslivserfarenhet inom Master Data. Eftersom vår kund är ett internationellt bolag och teamet har engelsktalande kollegor, är det ett krav att du talar och skriver obehindrat på engelska såväl som på svenska. Du besitter goda kunskaper i Excel, SAP och Master Data Management. Som person är du en problemlösare och trivs att arbeta i team. Vidare trivs du med att skapa goda relationer med såväl interna som externa parter och har ett metodiskt, analytiskt och detaljerat arbetssätt.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.