Junior speditör inom sjö till spännande bolag

Junior speditör inom sjö till spännande bolag

Vi söker nu en exportspeditör inom sjö för ett långsiktigt uppdrag med start i oktober. Du arbetar inom spedition och logistik där du får en stor möjlighet till utveckling. Arbetet innefattar bland annat transportbokningar, ordermottagning, förtullning och kontakt med övriga kontor världen över. Du får möjligheten att arbeta i ett internationellt företag med goda kontakter och ett spännande sammansvetsat team.

Om tjänsten
Arbetet är en administrativ tjänst där du arbetar med företagets olika delar inom spedition. Arbetet är dagtid med placering i Göteborg. Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Hantera bokningar från kund och leverantörer
  • Daglig kontakt med övriga kontor i världen
  • Säkerställer att samtliga transportsätt utförs i tid
  • Proaktivt informera kund om sändningar och ev. avvikelser
  • Utfärdande av frakthandlingar
  • Uppföljning i det dagliga arbetet
Om dig
För att trivas i rollen som exportspeditör har du en utbildning inom logistik från högskola eller motsvarande och har tidigare arbetslivserfarenhet från spedition, gärna inom sjö. Du talar och skriver flytande svenska såväl som engelska och har goda kunskaper inom MS Office och har en allmänt god datorvana. Vidare har du tidigare arbetat med kundkontakter och har jobbat i en roll där du är van vid högt tempo.

Vi går mycket på personlig lämplighet och ser gärna att du är en person med god servicevana då arbetet går ut på att kommunicera med kunder. Du har ett sinne för struktur och är en person som obehindrat arbetar i team med övriga kollegor på kontoret samt övriga kollegor på andra orter. Slutligen har du ett stort driv och en vilja att lära dig både nya arbetsuppgifter och system och har inga problem att arbeta i en stressig arbetsmiljö.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: 100 % måndag-fredag
  • Tillträde: Oktober/Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid (Chans att bli övertagen/förlängd)
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Olivia Bengtsson
olivia.bengtsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.