HR Service Desk Analyst till Essity i Mölndal

HR Service Desk Analyst till Essity i Mölndal

Vill du vara med och driva, utveckla och implementera ett nytt HR-system? Drivs du av att kompetensutveckla personal? Då är detta rätt tjänst för dig. Essity i Mölndal söker nu förstärkning i form av två nya HR Service Desk analysts till HR Service Desk Management teamet. Du sitter i fräscha, nya och stora lokaler mitt i Mölndals Centrum med goda kommunikationer.

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och lösningar. Namnet Essity är en utveckling av de engelska orden essentials och necessities, nödvändigheter i vardagen.

Essitys hållbara affärsmodell sätter värdeskapande för människor och miljö i centrum. Försäljning sker i cirka 150 länder under det globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken såsom JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa.

Arbetsuppgifter
Som HR Service Desk Analyst utvecklar du Servicedesk-funktionen globalt och arbetar operativt med HR frågor. I rollen kommer du att få leda och utveckla befintliga processer samt vara med och skapa nya arbetsverktyg. En av dina huvudsakliga mål är att tillsammans med ditt team, men även självständigt implementera ett mer standardiserat sätt att arbeta på.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära att:
  • Hantera kundförfrågningar på ett effektivt sätt som garanterar att Essitys kunders behov tillgodoses på ett snabbt och effektivt sätt
  • Ansvara för att etablera och upprätthålla en effektiv kommunikation med kunder och viktiga intressenter, inom matris och egen organisation
  • Förstå vilka lösningar som kan vara standardiserade och konsistenta, och vilka lösningar som måste skräddarsys till olika lagkrav.
  • Bidra till utvecklingen av nya och/eller förbättrade tjänster, automationsmöjligheter och processer
  • Samarbeta med andra avdelningar inom organisationen
Din bakgrund
Det är ett krav att du har en högskoleexamen inom Human Resources Management och pratar flytande engelska, ytterligare språk är meriterande. Vidare är det starkt meriterande om du tidigare arbetat med HR services administration eller i en Servicedesk funktion, samt erfarenhet av systemet Workday.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs det en positiv inställning, engagemang i arbetet och en samarbetsvilja.
Vi söker dig som vill vara med och bygga effektiva rutiner, därför är det viktigt att kunna samarbeta med andra och ha en god kommunikativ förmåga. Du ska känna dig bekväm i att bygga upp en plan och genomföra den, därför behöver du ha förmågan att effektivt kunna organisera och strukturera. Engagemang i utveckling av organisationen är väldigt viktigt då du ständigt ska komma med idéer och vara handlingskraftig vid implementering av nya arbetsmetoder. Slutligen ser vi att du är serviceinriktad, lösningsorienterad och har en god social förmåga, samt att du kan arbeta självständigt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Kontaktperson
Iris Nemec
0722546057

Referensnummer
98806

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies, Lernia works in a diverse and international environment. In order to present yourself in the most advantageous way, we thus recommend you to attach your CV and your Cover Letter in both English and Swedish".

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.