Elektronikmontör till kund i Mölndal

Elektronikmontör till kund i Mölndal

Nu söker Lernia efter elektronikmontörer med ett stort intresse för elektronik! Kunden är belägen i Mölndal, strax utanför Göteborg, och tillverkar samt marknadsför kretskort och andra moduler för industriella processer och är marknadsledande inom dessa produkter. Arbetsuppgifterna som elektronikmontör består främst av montering samt lödning. Uppdraget är långsiktigt med chans till anställning hos kund!

Om Lernia

Lernia är ett statligt ägt företag som präglas av våra värderingar (alla är lika och unika, vi är affärsmässiga och pålitliga). Vi på Lernia är måna om våra konsulter där du får ta del av en trygg arbetsplats och våra olika förmåner till exempel friskvårdsbidrag m.m. Lernia arbetar bland annat med personaluthyrning och som konsult kommer du att utföra arbete ute hos våra kunder. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären.

Om tjänsten

Som elektronikmontör kommer du färmst att arbetade med att tillverka och testa kretskort och moduler. Arbetet innefattar montering på detaljnivå samt lödning.

Krav för tjänsten:
  • Intresse/erfarenhet av elektronik och teknik.
  • Vi ser gärna att du har läst el eller teknik på minst gymnasienivå eller har arbetat med likvärdiga arbetsuppgifter tidigare.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande:
  • B-körkort
Om dig

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse samt har arbetat som montör tidigare. Vi tror att du som söker har fingerfärdighet, är noggrann och gillar att arbeta på detaljnivå. Du är mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du skall trivas med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare har du en positiv inställning, är initiativrik och strukturerad.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
  • Tillsättning sker omgående
  • 6 månaders visstidsanställning, för rätt person finns det goda chanser till förlängning
  • Heltid
  • Dagtid
  • Mölndal
Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterade Amanda Kyldahl; amanda.kyldahl@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!


Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.