Nu söker vi en serviceman till vår modulavdelning i Lindome!

Om rollen

Som serviceman på vår filial kommer du främst att arbeta med bodar och vagnar inne på depån. Detta innebär allt ifrån ombyggnation till enklare service och underhåll. Etableringar av bodar ute på våra kunders arbetsplatser kan förekomma också som en del i ditt arbete.

Även en viss arbetsrotation in i andra grupper och arbetsuppgifter förekommer då vi jobbar med ambitionen att bli ett enda team som jobbar för varandra och kundens bästa.

Rollen innebär också att det förekommer en del lite tyngre lyft och ibland arbete på höjd.

Om dig

Vi ser dig som en händig person med bakgrund från hantverksyrket inom byggsektorn, där montage och service varit förekommande. Kunskaper om VA eller el är meriterande. B-körkort är ett krav.

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och har en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta i team.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.