Om rollen

I rollen som serviceman hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta i vår retur- och ordermottagning. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagning och leverans av hyrmaskiner och material, registrering av returnerat material i vårt bokningssystem samt lastning och lossning av leveranser. Det kan även förekomma mindre reparationer, service och rengöring av våra bygg- och anläggningsmaskiner samt övrigt material.

Om dig

Vi söker dig med god maskinkännedom och ett tekniskt intresse. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund. Vi ser gärna att du har truckkort. Datavana och körkort klass B är ett krav.

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Johan Sundqvist, Depåchef
Telefon 0725-337730
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.