Vi söker en relationsskapande och driven säljare till vår filial i Lindome!

Om tjänsten
Som säljare hos oss kommer du arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder som på olika sätt är verksamma inom bygg- och anläggningsbranschen. Det innefattar bl a uthyrning av byggmaskiner, ställningar, el och TA-material. Utöver införsäljning av våra produkter och tjänster ansvarar du för att planera projekten tillsammans med kund och kollegor.

Du kommer möta våra kunder dels på vår filial och via telefon men även genom kundbesök ute på deras arbetsplatser för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Genom ett aktivt nätverkande, samt genom ett strukturerat och effektivt bearbetande av både befintliga och nya kunder, är ditt uppdrag att stärka Lambertssons varumärke och arbeta för en stark positionering på marknaden.

I rollen som säljare har du också mycket kontakt med vår servicepersonal på filialen, då vi har ett nära samarbete mellan sälj/uthyrning, retur och verkstad.

Om dig
Till den här tjänsten söker vi dig som har ett stort driv och som brinner för att sälja in bra lösningar till kund och ge kunderna bästa tänkbara service. Du är strukturerad, prestigelös och en lagspelare som har lätt för att samarbeta, både med kunder och kollegor.

På Lambertsson arbetar vi nära våra kunder och deras projekt. För att kunna stötta våra kunder i att hitta bra och kostnadseffektiva lösningar är det viktigt att du känner till byggprocessen, så att du kan ställa de rätta frågorna. Erfarenhet från byggbranschen och kunskap om byggmaskiner är därför ett krav. Har du tidigare erfarenhet från säljarbete på "fältet" och redan idag ett stort lokalt nätverk inom branschen ser vi det självfallet som ett plus. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.