Säljare/ projektledare

Säljare/ projektledare

Som säljare/ projektledare modul hos oss på Lambertsson arbetar du främst med uthyrning av bodar och containrar samt planerar för bodetableringar till kunder verksamma inom byggbranschen. Utöver införsäljning av våra produkter och tjänster ansvarar du för att planera projekten tillsammans med kund och kollegor. Du fungerar även som ett stöd för våra montörer och kunder gällande tekniska lösningar.

På Lambertsson arbetar vi nära våra kunder och deras projekt. För att kunna stötta våra kunder i att hitta bra och kostnadseffektiva lösningar är det en fördel om du känner till byggprocessen så att du kan ställa de rätta frågorna. Erfarenhet från byggbranschen är därför starkt meriterande. Arbetet ställer höga krav på planeringsförmåga och kan periodvis vara intensivt.

Vi söker dig som har ett stort driv och som brinner för att sälja in bra lösningar till kund. Du har lätt för att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Vidare är du serviceinriktad, självgående och tar egna initiativ. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter med stort utrymme för eget ansvar.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Ljungberg, Depåchef
Telefon 0738-085374
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.