Säljare/Uthyrare

Säljare/Uthyrare

Om rollen

Som säljare/uthyrare hos oss på Lambertsson arbetar du med uthyrning av maskiner och material till våra kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du möter dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov, både via telefon och kundbesök. I tjänsten ingår försäljningsarbete gentemot både nya och befintliga kunder. Du kommer även att vara Lambertssons kontaktperson mot kundens projekt.

Om dig

Vi tror att du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Du har tidigare säljerfarenhet eller erfarenhet från branschen. Problemlösning är någonting som motiverar dig. Vidare söker vi dig som självständigt driver ditt arbete framåt och har ett intresse för att göra affärer.

B-körkort är ett krav. Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter
Mer info
Kontaktperson Johan Sundqvist, Depåchef
Telefon 0725-337730
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.