Vår modulverksamhet erbjuder helhetslösningar inom etableringar samt uthyrning av bodar, vagnar och containermaterial till alla typer av jobb, stora som små.

Nu söker vi en arbetsledare till vår depå i Lindome!

Om rollen
Tjänsten innebär att du kommer leda och fördela arbetet för våra 6-8 servicemän på depån i Lindome. Du kommer att planera och driva arbetet i vår bodverkstad. Din roll kommer vara viktig i att hjälpa till att driva vår verksamhet till vidare utveckling.

I rollen som arbetsledare kommer du att ansvara för planering och ledning av arbetet i verkstaden. Du kommer även se till att beställningar, leveranser, returhantering och lagerhållning fungerar, vilket innebär att ordning och reda är mycket viktigt för att leverera i tjänsten. Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande.

Om dig
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet av byggbranschen eller liknande arbeten ser vi som meriterande.

Som person är du strukturerad och duktig på att planera arbetsdagarna. Du är positiv och flexibel med en god samarbetsförmåga. Din kommunikativa förmåga är mycket god. Det är viktigt att du är prestigelös och hugger i där det behövs.

Du har stor ansvarskänsla för ditt arbete, sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Du är nytänkande och lösningsorienterad. Vi söker dig som har ett stort engagemang då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Ljungberg, Depåchef
Telefon 0738-085374
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.