Är du elektriker eller har elkännedom och söker ett arbete med spännande arbetsuppgifter och eget ansvar? Vi på Lambertsson El i Lindome söker fler engagerade kollegor till vårt team, är du vår nya medarbetare?

Om rollen

Som elektriker på Lambertsson kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför även larm och kamerainstallationer ihop med passersystem. Du arbetar tillsammans med ett team elektriker som är ute och hjälper våra kunder med olika elinstallationer. Arbetet innebär även viss service och underhåll av elutrustning i vår verkstad. Vi kommer att utbilda dig internt på våra produkter

Om dig

Du har någon form av el-utbildning, tidigare erfarenhet av arbete som elektriker är en merit. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi söker dig som har förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du kommer att ha mycket kundkontakter, därför har förmågan att skapa goda relationer och att vara service minded är av stor vikt. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till en god stämning.

Vårt erbjudande

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Leif Strandberg, Depåchef, 0733-37 61 38,
Mer info
Kontaktperson Leif Strandberg, Depåchef
Telefon 0733-37 61 38
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (18 dagar kvar)