Nu förstärker vi vårt team i Lindome med en säljare! Du är den första våra kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i vårt lag när det gäller service och kundupplevelse. Visst låter det som en spännande och utmanande roll?

Om rollen

Som säljare kommer du att i första hand arbeta på vår filial i Lindome med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att möta kunderna fysiskt på vårt kundcenter och via telefon, men även genom kundbesök ute på arbetsplatserna. Du erbjuder våra kunder vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov och finns där för våra kunder under hela uthyrningsprocessen. På filialen i Lindome är vi ett team om 40 personer totalt. Tillsammans jobbar vi som en enhet mot våra kunder.

Om dig

Du har tidigare säljerfarenhet och erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.

Du har stor maskinkunskap samt att du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor när det behövs. B-körkort är ett krav. Ett lokalt nätverk inom byggbranschen ser vi som meriterande.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (28 dagar kvar)