Servicetekniker med inriktning el

Servicetekniker med inriktning el

Till vår anläggning i Lindome söker vi nu en servicetekniker med inriktning el

Om rollen:

Som servicetekniker hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där du huvudsakligen arbetar med att serva och reparera tornkranar och bygghissar hos våra kunder på arbetsplatser runt om i regionen. En del arbete med serviceunderhåll av maskiner i vår verkstad förkommer också.

Tjänsten innebär att du ofta reser inom regionen för att arbeta hos våra kunder. Regionen omfattar Västra Götalands län, Jönköpings län, Värmlands län och delar av Östergötlands län.

I din roll kommer du att ingå i vårt serviceteam och ha ett nära samarbete med våra servicechefer, säljare och övriga medarbetare. Du kommer även att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Närheten till teknisk support finns i huset eller ett telefonsamtal bort.

Om dig:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och service. Det är meriterande om du har jobbat med elektrisk felsökning och mekanik inom industri eller fordonsbranschen. Det är också en fördel om du har jobbat med maskinservice tidigare. Att arbeta systematiskt är viktigt för att lyckas väl i rollen som servicetekniker.

Som person ska du ha lätt för dig att ta till dig både muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner, kunna arbeta självgående, ha viljan att lära dig nya saker och kunna utföra ett noggrant arbete. Det krävs att du är utåtriktad, driven och har en god förmåga att samarbeta och gillar att jobba i ett team. Du har en professionell attityd och stort engagemang.

Viktigt för tjänsten
  • Erfarenhet av elektrisk felsökning
  • God samarbetsförmåga
  • Körkort B, (gärna BE)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Vara bekväm att arbeta på höga höjder
Kontaktperson: Glenn Lindblom, regionchef för Lambertsson Kran Väst, 0733-848720
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (46 dagar kvar)