Som säljare hos oss på Lambertsson arbetar du främst med uthyrning av tornkranar och bygghissar till kunder verksamma inom byggbranschen. Utöver införsäljning av våra produkter och tjänster ansvarar du för att planera projekten tillsammans med kund och kollegor. Du fungerar även som ett stöd för våra montörer och kunder gällande tekniska lösningar. I tjänsten ingår ekonomisk uppföljning av projekten.

På Lambertsson arbetar vi nära våra kunder och deras projekt. För att kunna stötta våra kunder i att hitta bra och kostnadseffektiva lösningar är det en fördel om du känner till byggprocessen så att du kan ställa de rätta frågorna. Erfarenhet från byggbranschen är därför starkt meriterande.

Vi söker dig som har ett stort driv och som brinner för att sälja in bra lösningar till kund. Du har lätt för att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor. Vidare är du serviceinriktad, självgående och tar egna initiativ. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter med stort utrymme för eget ansvar.

Kunskap i CAD är meriterande. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Glenn Lindblom, Regionchef
Telefon 0733-84 87 20
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Kran AB är ett rikstäckande företag som ingår i Peabkoncernen. Vi bedriver uthyrning av byggkranar, bygghissar och mobilkranar.