Butikssäljare på deltid

Butikssäljare på deltid

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta extra i Konradssons Kakelbutik i Mölndal på helger. I denna roll kommer du främst att arbeta med att:
  • Hjälpa kunder ute i butiken att hitta rätt kakelval
  • Hjälpa kunder att räkna ut area och moms
  • Lägga order i kassan och ta betalt
  • Viss utlastning av material
  • Tillsammans med kollegor hålla rent och snyggt i butiken
Din profil

Vi söker dig som vill arbeta extra varje lördag mellan 10-15 med start under hösten. För att passa till denna tjänst tror vi att du har erfarenhet av någon form av bygghandel, färgbutik eller motsvarande alternativt att du är en servicestjärna som trivs i mötet med människor. Du bör ha viss kunskap om facktermer och förstår hur man räknar ut area samt god datorvana. Som person tror vi att du är social och vågar hjälpa kunderna med deras ärenden. Vidare ska du vara kommunikativ och kunna arbeta bra tillsammans med dina kollegor. Vi tror att du är i början av dina studier och vill arbeta extra på ett välmående företag som lägger trivsel och kundbemötande i fokus av arbetet. Om du studerar byggprogrammet, plattsättare eller motsvarande är detta meriterande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Konradssons Kakel
KUNSKAP, ANSVAR OCH TRYGGHET
Vår fascination för kakel upphör aldrig. Ett bränt, hårt material, men ändå så levande, varmt, vackert och fullt av stämning.

Det vi kanske brinner för allra mest är själva mötet med dig som kund. Olika behov, tycke och smak, gör att ingen arbetsdag blir den andra lik och inget badrum, kök eller uteplats heller. Att vi kan luta oss mot närmare 50 års erfarenhet och branschens bredaste lagerförda sortiment, gör att vi kan möta alla behov och förverkliga drömmar, utan att kompromissa. Hela världen är vårt arbetsfält. Det är så vi arbetar på Konradssons. Vi försöker inte kopiera en fulländad italiensk kakelplatta, vi importerar den. Vi tar in hela världen, till ett och samma ställe.

Vi söker efter deras nästa servicestjärna som kan hjälpa och guida kunderna med fokus på kvalitativ och personlig service. Är du en student som söker efter ett roligt och bra betalt extrajobb på lördagar så har du hitttat rätt! Skicka in din ansökan redan idag!